Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyobb rendezvényt szervezett már egy idősebb barátjának holnapra, ma derült ki, hogy bár az esemény este kezdődik, ő elmegy már 2 órára segíteni az étterembe, vidéken. Ott alvós a buli. Én nem mehetek.Mindenki viszi a párját.Megsértődhetek?
Nagyon szeretem amikor 23 éves kislányok megmondják a tutit, majd ha kitoltad a csimotát és a nyakadon van a ház, mellette 10 órákat dolgozol, hogy amikor bejelenti, hogy ő akkor most inkább lekoccol egy vidéki ott alvósra kicsikém, így a hétvége előtt, amikor rohan a lakás, a sövényt le kell nyírni, szombaton lakodalomba megyünk, készülni kell, de főzni is, gyereket rendbe tenni, házimunkát elvégezni, de vasalt ing az legyen azért.
Ezért baromira nem szeretik ezeket a majdénmegmondomhogyanlegyéllaza nőciket. Hidd el, hogy magasról szartam le, hogy hova megy a hapsim amikor lementem sörözni én is és puszi, az a baj, hogy itt már nem tinikék vagyunk és sokkal nagyobb a felelősség. Húzódj már kicsit vissza, dunsztod nincs a csapatépítésről btw, az PONT nem arról szól, hogy elviszed a faszidat mulatni. WOW. Ha kell, tudok mást is mondani de aki ilyen penge 23 évesen annak úgy látom nem kell.
Hát ha a férjednek is ilyen stílusban adod elő magad, nem csoda hogy menekül.
Miért pont most jut eszedbe megsértődni egyébként? A rendezvényről már korábban is tudtál, ami (a kérdésed alapján) új információ, az annyi, hogy pár órával korábban megy el. Emiatt ekkora hisztit csapni...
Ha meg te 10 órát dolgozol, meg a férjed is dolgozik, miért nem vesztek fel egy takarítónőt? Nem kötelező ám megszakadni.
Remélem a lakodalomba legalább gyerek nélkül mentek (szintén te írtad, hogy a mamánál lehetne) és utána dugtok egy jót, mert nagyon rád férne.
csórikám nem tud másba belekötni, csak abba, hogy 23 éves vagyok, de az nem tűnik fel neki, hogy 23 évesen normálisabb vagyok mint ő szottyadt 40esként. húha, nagy a sövény, meg főzni kell, hát ezek aztán életbevágó problémák, most hogy mondod. mi lenne, ha egyszer az életben nem sárkány lennél, hanem lazítanál és rendelnél mondjuk kaját, a sövényt meg lenyírjátok 2 hét múlva, vagy netán addig elmegy a kertből? :D lakodalomra menni szerintem nem olyan baromi megterhelő, ezért nem foglak sajnálni.
de csak hogy adjak bármi kontextust az elképzelt hülyeséged mögé, 18 éves korom óta önellátó vagyok, főzök, mosok, takarítok, örökbefogadtam két kisállatot, két helyen dolgozom és felnőttképzésre járok mellette, megtanultam angolul és németül anyanyelvi szinten beszélni, fizetem az albérletet, összespóroltam már annyit, hogy az önerőt kitudnám fizetni a lakás vásárlásnál. csimótát nem szeretnék, se most, se később, köszönöm.
de tudom, neked mindennél rosszabb, mert te már szültél gyereket és vagy valaki. kár, hogy ilyen ordenáré suttyó stílusod van, mert gondolom a gyerek is ezt fogja tanulni tőled és majd 40 év múlva ő is itt fog rinyálni a gyakorin, hogy a férje menekül tőle :D szerencsétlen
:))))))))))
Azannya, micsoda frankó 23 éves vagy, aztamindenit, felnőttképzésre is jársz? :D kettő kisállatod is van, decukiiiiii
Igazi megmondó kislány vagy, hajrá, kívánom ezt a nagy arcot későbbre is amikor majd lesz igazi életed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!