Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megsértődhetett a lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődhetett a lánynak a barátja?

Figyelt kérdés

Szeptember vègén randiztak elõször, vagyis a fiú hívta randira a lányt egy este. Sokat beszélgettek, meg minden, nagyon jól érezték magukat együtt, erre a lánynak az anyukájának az élettársa közbeszólt hogy mennie kéne a fiúnak. Egy éve, ez a férfi el is kezdett kiabálni a lánnyal, amiért késö este akarnak talizni. Anyukája sem tudta visszafogni öt. Csak mondta a magáét.

Azóta a lány azt mondta hogy szeptember vége óta naon szükszavú a fiú, vagy hirtelen eltünik.... mostanában már válaszolni se akar neki.....

Hogyan tegye jóvá a lány? Anyukájával már beszélt hogy leír egy levelet amit elküldet a fiúnak... eez jó ötlet?

Fiúk! Ti mit szónátok az ilyenre?

2015. nov. 10. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj, nemár hogy anyuka kezdjen bele a romeltakarításba. A srác megunta, hogy szigor és vasfegyelem van, és ennyi. A "késő este" is relatív, illetve a lány és fiú életkora. Egy 23 éves lány és egy 16 éves lány közt is van különbség, vagyis, túl sok az ismeretlen a sztoriban.

Az viszont soha nem jó, ha a szülő ennyire belefolyik.

2015. nov. 10. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen eleve nem kéne megsértődni, hiszen nem csinált a lány semmi rosszat. Nincs mit jóvátenni. Beszéljék meg, találkozzanak máshol.
2015. nov. 10. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Èn tudom, hogy a késö este teljesen tág fogalom... akkor jól tette, mert azt tanácsoltam neki hogy ne írasson mert az full gáz... szóval akkor a fiú nem sértödött meg? Mert sztem ilyet nem mondd ki egy fiú csak érzödik a viselkedésén. Gondolom hiába próbálja leplezni a csávója. Viszont a mostani ridegsége pont azóta van, még ha nem is azt mondja.....
2015. nov. 10. 12:35
 4/6 A PÁSZTOR ***** válasza:
Az anyukának az élet társával kéne foglalkozni, mert valahol semmi köze az ügyhöz. Ha úgy gondolja hogy van azt is az anyuka kell, hogy szentesítse. A lányt ha igazán szereti az a fiú akkor ez csak egy próba amely megerősíti az elhatározását. Ha ott akarja hagyni akkor sohasem szerette. A szerelem ha szívből jön nem ismer akadályt-
2015. nov. 11. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ilyet egy szóval sem mondott a fiû a lãnynak, mert èpp ellenkezöleg: mêg jobban ragaszkodik õ is, csak hát picit szükszavúbb, kõszi a választ neked is. :)
2015. nov. 12. 05:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Ès a lãny anyukája tisztázta is ezt az inzultust az èlettársával. Én csak azt akartam megtudni hogy a fiúra mennyire van ez hatással?
2015. nov. 12. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!