Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megsértődhetett, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődhetett, hogy túl öregnek tartom?

Figyelt kérdés

Egy férfi úgy tűnt akar tőlem valamit, ez hosszú, most nem ez a lényeg.

Hanem ő 16 és fél évvel idősebb nálam, és nekem ez sok.

Én a 30-as évemben járok, nem szeretnék egy az 50-es évei végefelé kullogó barátot.

Ezt megmondtam neki.

Nem úgy, hogy vén vagy hozzám, hanem, hogy nekem 10 év is sok, az a nagyon max., amit el tudok képzelni.

Azután kevésbé volt velem kedves, vagy tőlem lelkes, így ez le is zárult.

2021. okt. 11. 22:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
az illető kb. veled egyidős, és volt már neki 31 éves bnője is.
2021. okt. 12. 00:30
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

"Azután kevésbé volt velem kedves, vagy tőlem lelkes, így ez le is zárult."

Áruld már el, hogy mégis mit kellett volna csinálnia, hogy neked maximálisan kielégítse az óhajaidat? Mondjuk 1 hétig tartó lassú visszavonulást kellett volna tartania, vagy valami barátzóna státuszt kellet volna felvennie ? Hogy nehogy sérüljön a lelkecskéd mert nem volt már lelkes?

Hát azért a pofám leszakad ilyenkor.

Még egyéb kifogásaid esetleg nem voltak?

2021. okt. 12. 01:12
 13/22 A kérdező kommentje:

12

te vagy ő? mitől jöttél ennyire indulatba?

2021. okt. 12. 01:20
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Mert nem tudod hogy mit akarsz tudni a kérdéseddel! Azért!

A kérdésednek semmi értelme nincs.

Nagy vonalakban:

Akart tőled valamit. Közölted vele, hogy túl idős hozzád.

Ő meg nem volt a továbbiakban lelkes.

Ez meglepő a számodra?

Nem hinném!

Szval nem értem mit szeretnél megtudni. Azonkívül, hogy mondjuk vitát generálj vele. Mert lesznek pro és kontra válaszok, és senkinek ill mindenkinek igaza lesz, hogy ki mennyit tart elfogadható korkülönbségnek.

2021. okt. 12. 01:38
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

De itt nem a korkülönbség volt a lényeg.

Amúgy szerintem a kérdés oda akar kifutni, hogy az emberek többsége csak addig érdeklődik egy ember társa íránt és addig kezeli emberként, amíg ott van közöttük a lehetőség arra hogy összejönnek. Ha összejöttek rá pár hónapra vagy ha elutasították akkor "le is ereszt". Nem azért bántó, mert még elitasítás után is körbe kell nyalni az embert, hanem hogy emberként és emberséges hozzáállást csak addig kap amíg megvan az esély. Ahogy pl. az ember a barátjával sem szűnik meg barátságos lenni.

2021. okt. 12. 04:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Korrekt voltál vele maximálisan.

Nem mindenki rendelkezik olyan intelligenciával, hogy kezelni tudja ezt.

Nekem is (talán) eleinte jobban fáj az őszinteség, de jobb ha egyenesen megmondja, hogy pl. "fogyatékosságod miatt nem", minthogy elkezdjen játszmázni vagy hazudozni, mismásolni.

Olyan kapcsolat nem tudom mennyire alakulhat jól, ahol elhallgatások, meg kompromisszumok vannak, amelyeket a másik fél nem tud elfogadni, csak elnyomja.

2021. okt. 12. 05:39
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem a nőket. Minek írod ki, hogy megsértődhetett-e? Szerinted? Ha téged visszautasítanak, te egy vállrándítással elintézed?

Persze, hogy megsértődött, mert azt hihette, hogy vonzódsz hozzá.

Amúgy meg férfi javára max. 10 év, nő javára max 4 év, amivel működik a kapcsolat szerintem.

2021. okt. 12. 05:56
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

15#

Neked válaszolok.Mert ugylátom nem esik le aenkinek.

Ha én ,mint férfi partneri minősítésben kezdeményezek valakinél,akkor már ne is haragudjatok meg,de egy visszautasítás után nem fogok jópofizni tovább.Nem haveri vagy játszótársi viszony mentén gondolkodom.Ha nem,akkor nem.

Lehet tovább haladni.

De azt hiszem ezt varja el a legtöbb nő is ilyenkor.Vagy tevednek?

Egy érett felnőtt férfi nem fog tiniként rohangászni egy nő után, vagy koslatni utánna baratzónásként,hanem fogja a kalapját és elbúcsúzik.

Nem hinném hogy megsertődött,max nem esett neki jol.Talan mert nem volt közömbös a hölgy,talán jelentett neki valamit?

De kérdem én,kinek is esne jól,ha félreértelmezi a másik gondolatait,pláne ha az a másik addig bizonyára úgy viselkedett,mintha vevő lenne egy esetleges kapcsolatra.

Azért egy huszonevessel szemben egy 50 es nek van már némi vevőkészülékfejlettsége ahhoz,hogy kevésbé értelmez félre gesztusokat,vagy szandékot egy nőtől.

De oké,hogy nehogy igazságtalan,vagy elfogult legyek, legyen az a szitu,hogy a hölgy mindvégig ,mersekelten,kellő tavolságtartással volt.A férfi meg totál félreertette.

Nem törtent semmi!Csupán érdektelen lett a továbbiakban.

Teljesen normális reakció tőle,hogy úgymond kevésbé lelkes.

Nem futunk egy olyan szekér után ami nem vesz fel.

Hanem nezünk egy olyat,ami elvisz.

Ez érthető?

2021. okt. 12. 07:46
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha egy nő azt mondaná nekem hogy max 10 év korkülönbséget tudna elképzelni, akkor ott azon nyomban elköszönök és megyek tovább, nem nézek vissza. Aki próbál győzködni, bizonyítani, az éretlen gondolkodású és pont. Nem fogadja el a másik fél döntését és ez sokat elmond a személyiségéről.

Azon nincs mit meglepődni, hogy utána kimértebb lett veled szemben, hiszen miért is vesztegetné drága idejét egy olyan nőre aki nem akar tőle semmit. Én is így állnék a dologhoz, ha tovább barátkozna veled akkor nem tudna más nőre koncentrálni és csak az idejét vesztegetné. Nem kell ezen megsértődni, azért írtad ki a kérdést,mert hiányzik az az időszak amikor foglalkozott veled és azt szeretnéd visszakapni, de ez sajnos nem fog menni.

Majd jön egy olyan pasi aki korban megfelel és pillanatok alatt el fogod felejteni ezt a férfit.

2021. okt. 12. 08:45
 20/22 anonim ***** válasza:
#17 - köztünk 17 év van, és nagyon is jól működik. Igaz, én mindig az idősebb pasikra buktam, neki pedig mindig jóval fiatalabb barátnői voltak.
2021. okt. 12. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!