Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megsértődhetett, és azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődhetett, és azért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Közeledett hozzám nagyon finoman egy férfi (kapcsolatban van), finom alatt értsd, hogy csak később esett le, hogy bejövök neki, olyan szelíden és visszafogottan került közel. Amúgy nem történt semmi, csak beszélgettünk, de az elég bensőséges volt a hónapok alatt.

Viszont nekem ő nem az esetem.

Beszélgettünk több mindenről, és valahogy céloztam rá, hogy nekem milyen az ideális férfi, ebből nyilván megtudta, hogy a leírás őrá nem illik, így ő nem az. Meg amúgy sem jönnék össze foglalttal.

Azóta furcsa lett.

Például most úgy állítja be a párkapcsolatát, hogy az milyen okés, de előtte meg, amikor közeledett, meg mertem volna rá esküdni, hogy vmi. zűr van otthon, hogy már nem szerelmes, vagy ilyesmi, különben nem is vett volna észre.

Mostanra távolságtartó lett, sőt néha ekéz, beszól, előtte meg túláradóan kedves volt.

Nem tudom, hogy a női megérzésem volt helyes, vagy ő tényleg boldog a párjával.

2021. okt. 4. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

A lényeg: Lepattintottad.

Ettől kezdve mit vársz? Minek legyen kedves veled? Úgysem xopod le.

2021. okt. 4. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen alapjáraton, csak a dugás reményében eddig szuperkedves volt- önmagához képest. Angol nyelvterületen erre mondják azt hogy "niceguy".
2021. okt. 4. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Beprobálkozott koppant sértve érzi magát.

Van ez igy

Majd leveri az asszonyon.

2021. okt. 4. 23:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Az is furcsa, hogy miután értesült arról, nem ő álmaim pasija, azt mondta, maradjunk barátok... Gondoltam is, legalább nem sértődött meg, hurrá.

Aztán rá egy-két hétre kezdett így viselkedni.

2021. okt. 4. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Gondolta hátha meggondolod majd magad

Egor sértett csak.

Ds nincs máson agyalnod?

2021. okt. 4. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Én a lepatt után nem lettem bunkó, csak leléptem. Még a csaj akart utána barátkozni, miután hónapokig húzta az agyam, magába bolondított, majd finoman lekoptatott. Ott mondtam azt, hogy thx but no thx és eltűntem az életéből.

2021. okt. 4. 23:14
 7/10 A kérdező kommentje:

6

nálam ilyen biztosan nem volt, annyira nem az esetem, hogy nekem az ő közeledése kínos volt, nem pedig húztam az agyát... és nem mondtam, h. legyünk barátok...

ahogy leeesett, mi a szitu, bedobtam ezt a célzást, mert nem akartam megsérteni, bár ha nem hülye, nyilván megértette, h. miért mondom.

2021. okt. 4. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Azért lett bunkó, mert így könnyebb érzelmileg eltávolodnia tőled. Gondolom, kolléga, és kénytelen mindennap látni, beszélni veled. Szar ügy.
2021. okt. 4. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:
nem, nem kolléga, nem kell találkoznunk.
2021. okt. 4. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

Akkor meg tiltástörlés, szkész. 🤷‍♂️😄

2021. okt. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!