Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megsertődhetett, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsertődhetett, mert nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
Mind a ketten eleggé felhúztuk egymást. De nem történt meg a szex, mert még korainak gondoltam, hiszen még csak 1 hónapja isnerkedünk. Megsértődhetett ezen? Vagy ebből lehet arra következtetni, hogy csak a szexre utazott? Mi a véleményetek?
2018. okt. 21. 14:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Lehet. Minek húzod az agyát, ha nem akarod, ő meg arra számít? Korotok?
2018. okt. 21. 14:48
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha korainak érzed még a szexet az rendben van, de felhúzni valakit aztán visszakozni már bántó lehet. Döntsd el mit akarsz és úgy cselekedj.
2018. okt. 21. 14:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Miért bántó? Hagytam tipi tapit, de nem izgattam csak csókolóztunk.. 24 éves vagyok.
2018. okt. 21. 14:50
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Azt nem írtad le, hogy miből érzed a sértődést...
2018. okt. 21. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Komolytalan kategória.

32/f

2018. okt. 21. 14:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Rámírt mégis utána én voltam az érdeklődőbb.. kb csak válaszolgatott. Úgy volt, hogy ma találkozunk, de tegnap fel sem hozta valamint nem is keresett még ma. Nem tudom vagy játszmázik. Vagy nem érdekeltem és csak a szexre ment.
2018. okt. 21. 14:59
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd, csak szexre megy. Gyerekes dolog ilyenen megsértődni.
2018. okt. 21. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem sértetségnek mondanám, hanem nem akar időt ölni az ismerkedésbe, és valószínű hogy csak a szex kéne neki, te nem érdekled.

Tuti fűz mást is, addig meg válaszolgat néha és lehetsz talonban. Aki komolyan érdeklődik, az nem tesz így rád.

2018. okt. 21. 15:05
 9/16 A kérdező kommentje:
De csinaltunk programokat. Ma is kirándulni mentünk volna. Akkor miért csinál ilyet valaki, ha nem érdekli a másik?
2018. okt. 21. 15:12
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

Fordítsuk meg kicsit mikor hasonló esetben egy nő tesz fel kérdést. Mi jár olyankor a fejükben? "csak játszik velem?", "nem vagyok elég vonzó neki?"... azért egy hónap alatt ha eleget találkoztak/beszéltek és amúgy minden oké, a túl korai, baromi gyenge érvelés. Igaz a körülményeket pontosan a kérdező ék tudják, csak általánosságban mondtam, amit.

32/f

2018. okt. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!