Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen eddig 6 fiúval feküdtem le, ez soknak számít?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 20:08
1/23 anonim válasza:
Nem vagy k#va csak szereted a f#szt
2/23 anonim válasza:
Én sokallom de lehet h én vagyok a prűd de sztem max 2 lenne a normális
3/23 anonim válasza:
50 éves korodra meglesz a száz is!
Ha meg profikártyát váltasz akkor a tízezer is!
4/23 RRR válasza:
ha nem egyszerre, akkor nem annyira
5/23 anonim válasza:
Évente egy akkor ha mondjuk feltételezzük hogy 13 éves korod óta tolod.
Ez nagyon sok sajnos. Legalábbis akkor nem nagyon vannak hosszabb kapcsolataid...
7/23 anonim válasza:
Több f...szt fogtál ,mint más kilincset .
8/23 anonim válasza:
én meg 11-el. ugyanúgy 19-évesen
te tudod neked mi a sok. Ha nincs büntudatod, akkor normális.
9/23 anonim válasza:
nem az számít hogy mennyi, hanem hogy hogyan, mert most ha elvesztetted a szüzességek pl 16 évesen, aztán félévente 1 pasi összejött de mind komoly kapcsolatnak indult, akkor miért lenne már sok, a gáz az ha a 6-ból 5 egyéjszakás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!