Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka, ha egy pasi még 24 évesen is teljes tapasztalatlanságban él a nők terén?
Figyelt kérdés
Ez már kicsit a beteges kategória, mármint nem valószínű, hogy valóban jól tudná már érezni magát valakivel.2014. nov. 21. 17:40
1/5 anonim válasza:
Bevonult egy kolostorba fiatalon.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem a beteges kategóriába tartozik, egyszerűen nem érdeklik a nők, vagy más dolgok jobban vagy csak simán gyáva és nem mer kezdeményezni :)
3/5 anonim válasza:
Jesszus, én a barátomat úgy ismertem meg, hogy Ő 24 volt, és teljesen kezdő, csak nagyon félénk. Semmi gond nincs az ilyen fiúval, csak türelmesnek kell lenni hozzá, és bátorítani. Azért, mert nem lesz rögtön a tied, és nem nyomul 1000-rel, mint a legtöbb nyomoronc, nem kell leírni. Megmondom őszintén, én totál besokalltam a sok idiótától, akik baromi rámenősek, és rögtön szerelembe esnek (azzal, hogy van kit meghágniuk), és mindent megígérnek Neked, hogy aztán semmi ne legyen belőle, és egy hónap múlva azt hallgathasd, hogy jaj, bocs, épp nagyon szerelmes vagyok megint, csak nem beléd...Az ilyen félénk pasik, akik a kérdésben is szerepelnek általában megfontoltabbak is, és nem csak beszélnek a nagyvilágba, hanem cselekszenek is. (persze mindig vannak kivételek)
4/5 anonim válasza:
Ahogyan a 3-as leírta.Félénkek picit,de semmi baj nincs velük alapvetően,csak biztatni kell őket picit és ennyi az egész.
Amúgy én is ilyen srác vagyok,és semmi beteges nincsen benne,sőt... Ha tudnád csak a felét annak,hogy az ilyen emberek miken mentek keresztül az életükben,kifutnál a világból,garantálom.
Pontosan ez az ok,hogy miket élt meg az életében.Sorozatos visszautasítások,megalázások,családi traumák... és nem külön-külön,hanem mikor mindegyik közrejátszik,megnézném Te hogyan kezelnéd a dolgokat.
23/F
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, mondjuk én szoktam próbálkozni is, mert minden vágyam egy barátnő, de a randiig még egyszer sem jutottam el 28 évesen. A külsőm katasztrófa és ezért esélyt sem ad egy lány sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!