Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy a ferfiak elso gondolata ne a szex legyen velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve:( 32 eves lany vok..gyereket szeretnek..ferjet...de nincs eselyem...:( Felregisztraltam egy tarskeri oldalra...egy noies terdig ero ruhaban..de mivel nagy cicim van...ez mindenkinek feltunik..teljesen mindegy mit veszek fel es mindig csak az idi otak irnak :( mar kiirtam a regemre a kovetkezot:"nem ertem, miert magatol ertetodo szamodra, hogy elso randin majd jol lefekszem veled?! megnyugtatlak: NEM IGY LESZ. nem elson es nem is masodikon.... majd, ha en ugy erzem, hogy elegge komoly a dolog, akkor: TALAN. kicsit elvannak tevejedve a mai kocsog palik.... ovodas hulyegyerekek meg kímeljenek... ne huzd az idom.... tarsat keresek hosszutavra... nem egy gyomnovenyt... kosz"...ha nem teszek ki kepet...meg senki nem ir...:( nekem meg nincs sok idom bongeszni...hogy tudnek normalis fiut talalni? :( nagyon rossz erzes, h mindenki csak szexet lat bennem az extra meretem miatt es nagyon hianyzik mar vki az eletembol, de igy eselyem sincs:( minden ilyen pasit...egy ujabb pofonnak erzek...

#ismerkedés #pasi szűrés
2014. nov. 21. 13:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%

Szegény mártír...mert ugye annyira rossz az a fránya szex... a társkeresős pasik nagy részének még az sem jut.

37 F (kapcsolatban)

2014. nov. 21. 14:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már kiírtad, hogy hosszútávú, tartós kapcsolatot szeretnél mást nemigen tehetsz szerintem, csak válogatsz. Esetleg ne csak társkeresőn próbálkozz.
2014. nov. 21. 14:01
 3/25 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel az erzelmek nelkuli szex.. nem megy..egyszeruen nem ilyen beallitottsagu vok :(
2014. nov. 21. 14:06
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs időd böngészni akkor pasizni se lesz. Ne haragudj, 32 évesen az életed párját keresed, de nincs időd pár adatlapot átolvasni?

Pedig sokkal praktikusabb lenne, ha szimpatikus, komoly férfiak társkereső hirdetéseire te írnál, így tudnál válogatni az alapján amit és ahogy magukról írnak.

2014. nov. 21. 14:06
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem itt a legnagyobb hiba: "32 eves lany vok". Ezen változtass.
2014. nov. 21. 14:10
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Normális, egészséges férfi nem igazán fog ismerkedni egy "majd amikor én úgy gondolom akkor TALÁN szexelünk" 32 éves "lánnyal".
2014. nov. 21. 14:12
 7/25 anonim ***** válasza:

A tarskereso ugy mukodik hogy irnak egy csomoan, es azokbol valogatsz. Olyan mint egy allashirdetes, arra se csak az idealis haromnyelvvizsgas, vorosdiplomas jelolt fog jelentkezni.

Hagyd a tarskeresot a fenebe, ott nem fogsz talalni normalisat (mert azok nem szorulnak ra).

Javaslom a nyelvtanulos oldalakat (pl sharedtalk), ott eleve ertelmesebb emberek vannak mivel mindenki beszel vagy ket nyelvet, es az elejen meg nincs kep, tehat nem kulso alapjan fog veled beszelgetni.

Viszont abbol a szempontbol meg el foglak keseriteni, hogy a mai vilagban mar nem fog felesegul kerni az, akivel nem tortenik elotte egy s mas...

2014. nov. 21. 14:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem töröld ki a regalpodról ezt a szöveget. Eléggé szánalmas, és ordít rólad a görcsös kapkodás, ugyanakkor azt sugallod, hogy keserűségedben szereted nyelvedet köszörülni a férfiakon, mert csak ez maradt neked. Mellesleg a normális pasikat elriasztod ezzel, aki meg bunkó, vagy tényleg csak szexet akar, azokat nagy valószínűséggel nem. Szelektálni így is tudsz, aki nem jön be, annak nem írsz. Mondjuk a csajok így is ezt teszik. Amúgy ha én ilyen reglappal találkozom, soha nem veszem a fáradságot, hogy akár egyetlen szót is írjak a lánynak (minek, hogy csak elküldjön a búsba?), inkább csak elmosolyodom, és továbbmegyek...
2014. nov. 21. 14:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

1. te már nem lány vagy hanem nő

szal tess így is viselkedni

2. a szöveget vagy tüntesd el vagy fogalmazd át finomabbra

3. ne görcsölj

4. tegyél olyan képet amin nem látszanak a melleid

5. ne izgulj nekem is 10ből 9 szexet akar :-D kedvesen elutasítom

6. a barátnőm is neten talált társat szal nem adnám fel ehhez is idő kell

2014. nov. 21. 14:25
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem vok nagy kezdemenyezo. Hiszek a regimodi dolgokban. A ferfi kezdemenyez..udvarol...csak nem ugy ahogy ezek teszik..Az egyik ilyen pasi azt mondta, hogy nem adok eselyt semmire...Nekem az nem esely, hogy tartos testisegen alapulo kapcsolattal indulunk, amibol megfogalmazasa szerint barmi lehet.sztm meg ilyen kapcsolatbol nem lehet semmi..ez csak szedites.
2014. nov. 21. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!