Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy a ferfiak elso gondolata ne a szex legyen velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve:( 32 eves lany vok..gyereket szeretnek..ferjet...de nincs eselyem...:( Felregisztraltam egy tarskeri oldalra...egy noies terdig ero ruhaban..de mivel nagy cicim van...ez mindenkinek feltunik..teljesen mindegy mit veszek fel es mindig csak az idi otak irnak :( mar kiirtam a regemre a kovetkezot:"nem ertem, miert magatol ertetodo szamodra, hogy elso randin majd jol lefekszem veled?! megnyugtatlak: NEM IGY LESZ. nem elson es nem is masodikon.... majd, ha en ugy erzem, hogy elegge komoly a dolog, akkor: TALAN. kicsit elvannak tevejedve a mai kocsog palik.... ovodas hulyegyerekek meg kímeljenek... ne huzd az idom.... tarsat keresek hosszutavra... nem egy gyomnovenyt... kosz"...ha nem teszek ki kepet...meg senki nem ir...:( nekem meg nincs sok idom bongeszni...hogy tudnek normalis fiut talalni? :( nagyon rossz erzes, h mindenki csak szexet lat bennem az extra meretem miatt es nagyon hianyzik mar vki az eletembol, de igy eselyem sincs:( minden ilyen pasit...egy ujabb pofonnak erzek...

#ismerkedés #pasi szűrés
2014. nov. 21. 13:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
problem has solved ---> 4. tegyél olyan képet amin nem látszanak a melleid
2014. nov. 21. 14:32
 12/25 A kérdező kommentje:
6. Nem ertek egyet. Egy normalis pasi nem akar 3-4 randi utan megfektetni...es nem eroltet semmit.hanem kivarja..amig azt mondom...hogy ugy erzem ok. Ha nem ilyen...akkor baromira nem engem akar.. csak atestem
2014. nov. 21. 14:33
 13/25 anonim ***** válasza:
*been xD
2014. nov. 21. 14:34
 14/25 anonim ***** válasza:

"Egy normalis pasi nem akar 3-4 randi utan megfektetni..."

Ó, hát akkor te egyáltalán nem ismered a férfiakat. Hol éltél eddig, zárdában?

2014. nov. 21. 14:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Ok utolso..lehet ma ez az elvaras..h fekudjunk le 4 randi alatt...en nem fogok..sajnalom..nem zardaban..komoly 4-5 eves kapcsolatokban..de egyik sem akart megdu ni 4-5 randi utan..vagy ha igen nem mondtak es eroltettek...amig en nem kertem.Sztm ezt hivjak uriembereknek..ennyi. Mindenkinek mas..en ilyen vok es ez a velemenyem..mas..mint sokake
2014. nov. 21. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

Már bocs, de egy 30 feletti férfi biztos nem fog 20-szor randizni veled mire végre hajlandó vagy beadni a derekad.

Elvégre az úgyis érződik az első randin, hogy lesz szex a későbbiekben vagy nem, sőt már 10 perc után pontosan lehet tudni. Akkor mégis minek várni, nem 13-14 évesek vagytok már!

3-4 randi után, ha látják, hogy körülbelül semmi előrelépés akkor lelépnek és jól is teszik.

Ha nem változtatsz a módszereiden akkor legfeljebb egy komplexusokkal teli, nőktől nagyjából rettegő, 40 éves szűz vagy 15 éve nőt nem látott férfit fogsz tudni összeszedni.

2014. nov. 21. 14:41
 17/25 anonim ***** válasza:
HAt ha harom randi alatt se vagy kepes eldonteni valakirol hogy vonzodsz e hozza, akkor ertem miert menekulnek el.
2014. nov. 21. 14:47
 18/25 A kérdező kommentje:
Es az utolso ilyen kapcsolatom ota eltelt 1 ev..azota nem voltam senkiveel...mondjuk hozzateszem...most ismekedem eloszor neten..december lehet nem kene
2014. nov. 21. 14:47
 19/25 anonim ***** válasza:
16%
Minden férfi szexmániás, ez természetes és nem is érdemes tagadniuk. Ezzel nincs semmi baj önmagában. Nem vagyok egészség-mániás, de a komoly férfi (és nő) ott kezdődik, hogy közös szűrővizsgálat nélkül nem fekszik le senkivel. Ahhoz pedig, hogy ezt valaki megértse, 2 érett gondolkodású emberre van szükség, akik komoly kapcsolatot szeretnének. Én nem szexelnék egy olyan nővel, aki ezt nem érti meg, mert az eleve komolytalan.
2014. nov. 21. 14:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Micsoda zullott vilag..en eltudom donteni egy randivutan is...ki vonzo..de attol meg nem fekszem le vele az elso alkalmakkor..inkabb azoknak kene elgondolkodni magukon..akik 3 randi utan befekszenek vki agyabs..mert az nem normalis!!!
2014. nov. 21. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!