Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy a ferfiak elso gondolata ne a szex legyen velem kapcsolatban?
"Minden férfi szexmániás, ez természetes és nem is érdemes tagadniuk."
Valamilyen szinten igaz, de azért a nők sem szende szüzek, azt is tegyük hozzá. Az viszont tény, hogy manapság tényleg minden a szexről szól. De nem csak férfi részről. Elég megnézni a tiniket, akik 1-2 tali után már egymás ágyában kötnek ki, 3 hónap után meg vége az egésznek. Persze azt sem mondom, hogy fél évig kell várni egy együttléttel, de én sem szeretem az olyan nőket, akik 2 randi után már az ágyamban fekszenek. Főleg ha hosszútávra terveznék vele.
Sajnos a társkeresőkön sok a kiéhezett pasi, és még több az ostoba. Elvétve fogsz találkozni normálissal. Lehet jobban járnál, ha élőben próbálkoznál inkább. Amíg nem, addig pedig ahogy javasoltak feljebb, ne rakj ki egész alakos képet, csak az arcodról. Ettől függetlenül fogsz még igénytelen leveleket kapni.
Miért nincs időd böngészni? Ennyire elfoglalt vagy? Ez elég rossz egy jövőbeli kapcsolatra nézve.
Amúgy nem lehet, hogy az igényeid is magasak? Vannak normális pasik is társkeresőn, biztos megtalált már 1-2.
28F
Jó ez a bemuatakozás, de szerintem egy kicsit hosszú. Simán le lehetne rövidíteni így:
Menjetek a jó édes q_r_v_@ anyátokba.
Már elnézést a trágárságért, de nekem ez jött át. A lényeg: ezzel az adatlappal senkinek nem fogod bekötni a fejét.
Nekem ezek a "otodik randi utan lesz szex" szabalyok ugyanolyanoknak tunnek mint a "deli 12 elott nem iszom ezert nem vagyok alkoholista"...
Felesleges. Felnott ember nem szorul arra hogy szabalyokat irjon erre, mivel eldonti mikor kivel fekszik le, van akivel felora utan is mukodik van akivel husz randi utan se, embere valogatja.
Es ha nem akarod hogy szexmaniasok talaljanak meg, akkor talan ne a lefekvesrol szoljon az egesz honlapod, hanem arrol mit szeretsz csinalni, mi a hobbid, mi erdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!