Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy a ferfiak elso gondolata ne a szex legyen velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve:( 32 eves lany vok..gyereket szeretnek..ferjet...de nincs eselyem...:( Felregisztraltam egy tarskeri oldalra...egy noies terdig ero ruhaban..de mivel nagy cicim van...ez mindenkinek feltunik..teljesen mindegy mit veszek fel es mindig csak az idi otak irnak :( mar kiirtam a regemre a kovetkezot:"nem ertem, miert magatol ertetodo szamodra, hogy elso randin majd jol lefekszem veled?! megnyugtatlak: NEM IGY LESZ. nem elson es nem is masodikon.... majd, ha en ugy erzem, hogy elegge komoly a dolog, akkor: TALAN. kicsit elvannak tevejedve a mai kocsog palik.... ovodas hulyegyerekek meg kímeljenek... ne huzd az idom.... tarsat keresek hosszutavra... nem egy gyomnovenyt... kosz"...ha nem teszek ki kepet...meg senki nem ir...:( nekem meg nincs sok idom bongeszni...hogy tudnek normalis fiut talalni? :( nagyon rossz erzes, h mindenki csak szexet lat bennem az extra meretem miatt es nagyon hianyzik mar vki az eletembol, de igy eselyem sincs:( minden ilyen pasit...egy ujabb pofonnak erzek...

#ismerkedés #pasi szűrés
2014. nov. 21. 13:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, de a véleményem talán ( ha a kérdező számára nem is ) hasznos lehet. Nekem volt hosszú udvarlási fázis után (6 hónap) egy röpke pár hetes "kapcsolatom" ami aztán külső behatásokra félre siklott. És volt, hogy a 2. találkozás ( gyakorlatilag az első igazi randink) alkalmával fergeteges sexbe torkollott a dolog, ami után eddigi életem legszebb 2 éve következett. A tanúság ebből csak annyi, hogy nem a randik mennyisége a mérvadó, hanem sokkal inkább a milyensége. Akit akarsz te magad is, azt ne ijeszd el és mard el egyből egy szerintem ostoba ,általad felállított szabállyal.
2014. nov. 21. 15:34
 22/25 anonim ***** válasza:

"Minden férfi szexmániás, ez természetes és nem is érdemes tagadniuk."

Valamilyen szinten igaz, de azért a nők sem szende szüzek, azt is tegyük hozzá. Az viszont tény, hogy manapság tényleg minden a szexről szól. De nem csak férfi részről. Elég megnézni a tiniket, akik 1-2 tali után már egymás ágyában kötnek ki, 3 hónap után meg vége az egésznek. Persze azt sem mondom, hogy fél évig kell várni egy együttléttel, de én sem szeretem az olyan nőket, akik 2 randi után már az ágyamban fekszenek. Főleg ha hosszútávra terveznék vele.

Sajnos a társkeresőkön sok a kiéhezett pasi, és még több az ostoba. Elvétve fogsz találkozni normálissal. Lehet jobban járnál, ha élőben próbálkoznál inkább. Amíg nem, addig pedig ahogy javasoltak feljebb, ne rakj ki egész alakos képet, csak az arcodról. Ettől függetlenül fogsz még igénytelen leveleket kapni.

Miért nincs időd böngészni? Ennyire elfoglalt vagy? Ez elég rossz egy jövőbeli kapcsolatra nézve.

Amúgy nem lehet, hogy az igényeid is magasak? Vannak normális pasik is társkeresőn, biztos megtalált már 1-2.

28F

2014. nov. 21. 15:40
 23/25 anonim ***** válasza:

Jó ez a bemuatakozás, de szerintem egy kicsit hosszú. Simán le lehetne rövidíteni így:

Menjetek a jó édes q_r_v_@ anyátokba.

Már elnézést a trágárságért, de nekem ez jött át. A lényeg: ezzel az adatlappal senkinek nem fogod bekötni a fejét.

2014. nov. 21. 15:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a "otodik randi utan lesz szex" szabalyok ugyanolyanoknak tunnek mint a "deli 12 elott nem iszom ezert nem vagyok alkoholista"...

Felesleges. Felnott ember nem szorul arra hogy szabalyokat irjon erre, mivel eldonti mikor kivel fekszik le, van akivel felora utan is mukodik van akivel husz randi utan se, embere valogatja.

Es ha nem akarod hogy szexmaniasok talaljanak meg, akkor talan ne a lefekvesrol szoljon az egesz honlapod, hanem arrol mit szeretsz csinalni, mi a hobbid, mi erdekel...

2014. nov. 21. 16:17
 25/25 A kérdező kommentje:
"Az intelligens emberek megtapasztalják a szeretkezés gyönyörét, az összes többinek marad a baszás" ... ezzel tudnám kommentálni, ha valaki uk-mukk-fukk lefekszik a másikkal.... sajnos sokan nem látják be, hogy nem ez lenne a normális,,,és annyira elkorcsult a világ, hogy a nem normális dolgokat természetesnek veszik,,,,de attól még nem lesz igazuk...nincs több hozzáfűznivalóm... egészségetekre...másrészt, nincs összefüggés aközött, hogy valaki milyen az ágyban és mikor fekszik le a másikkal...ez számomra nem érv.
2014. nov. 21. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!