Szerintetek ciki, hogy 16 évesen még nem feküdtem le senkivel?
Figyelt kérdés
Van pár fiú haverom akik szerint az, meg hogy mi lányok mennyire komolyan vesszük ezt az egészet, blablabla.. szerintetek igaza van?2014. febr. 26. 20:37
1/13 anonim válasza:
Nem ciki,de ha zavar elveszem én a szüzzességed :D
2/13 anonim válasza:
Azért mondják mert zavarja őket, hogy nem tudnak megdönteni.
3/13 anonim válasza:
Készülj fel a privát áradatra. Hirtelen mennyi kedves bundába bújtatott levelet fogsz kapni a sok lelki gyökértől.
5/13 anonim válasza:
nekik ciki mert így nem tudnak ágyba vinni,azért mondják mert nekik kell és el is akarják venni. Egyébként bátor dolog volt ezt ezen az oldalon megkérdezni (napi szinten mondják ezt el)
6/13 A kérdező kommentje:
amúgy az félig meddig igaz, hogy azért, mert nem engedem hogy lekúrjanak :D mert szeretnének
2014. febr. 26. 20:45
7/13 anonim válasza:
én is szűz vagyok...17/l...( és 10/8+ pontot szoktam kapni...tehát nem vagyok csúnya... de nem is ez a lényeg), ne akard elsietni...várd meg azt, aki méltó arra :)
8/13 anonim válasza:
Én idén leszek 18 és még szűz vagyok, nekem nem ciki, neked se legyen. :D
9/13 anonim válasza:
Nagyon gáz, nem állsz be a sorba a sok idióta közé. Gáz vagy nagyon. EZ IRÓNIA, ISMÉTLEM IRÓNIA, VALÓJÁBAN NEM EZT GONDOLOM, CSAK ÍGY FOGALMAZTAM MEG! CSAK, HOGY MINDENKI ÉRTSE!
10/13 anonim válasza:
Mire vársz keress egy romát és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!