Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen eddig 6 fiúval feküdtem le, ez soknak számít?
Egyáltalán nem sok. Élvezted? Jó. Nem csak kapcsolatban estet meg? Nincs semmi probléma. Jó dolog a szex? Igen. Retkes dolog ezért gúnyolni valakit? Az. Pláne ha nőből van az illető? Mocsok dolog.
Élvezd az életet, szarjál rá, kinek, mi a normális. Szarj le mindenkit. Szard le őket.
Vedd, hogy hány éve élsz szexuális életet
oszd le vele a hatot, kijön hogy fiu/év-ben mérve mennyit fogyasztasz.
Ez alapján számold ki, hogy mennyi jön ki mondjuk 30 éves korodra, és máris jobban látszik.
Szerintem TALÁN egy kicsit durva.
Gyakorikerdesek.hu A ribaancok gyűjtőhelye! :D
hogy odavan mindenki, hogy szex az kell, aztán ha becsúszik egy gyerek, azon gondolkoznak, elvetessék-e, mert felnevelni és felelősséget vállalni, aaazt neeeeee!
Aki meg másképp gondolkozik, az "ótvar baromság". Azért megnézném azokat akik itt mondják, hogy nem sok, hogyan nevelnek majd gyereket, már ha egyáltalán vállalnak valaha ilyet az életben.
#14 Mi lenne, ha esetleg, talán, felhagynál a számolgatással, mert a feltételezésen igazán nagyon bukik az életben? Az ilyesmit, te kis butus, nem lehet így levezetni. Hm? Kapizs? Köszönő viszonyban sincs a feltételezésed a valósággal.
#15 Akár.
#16 Óvszer, tabletta, kúp, gyűrű, bszod.
Meglátjuk, melyikünk gyere fog lelkileg rothadni: akit korlátoznak, vagy akinek hagyják, hogy önmaga legyen? A gondolkodásotok huszadik századi, de ez itt már 2014. De még mindig megy a szégyenítés, az ujjal mutogatás, a gúnyolódás. De olyan, hogy "normális", nem létezik. Nincs egységes definíciója. Mitől rosszabb az, ha valaki aktív, mint az, aki prűd? Hol a választó vonal? Mennyire hajlotok a kettős mérce felé?
Több partnerem volt szexuálisan, mint ahány éves vagyok.
És teljesen más azzal, akit szeretek, úgyhogy 11-es nincs igazad....
És lehet itt r¡bancozni nyugodtan. De tudjátok.... mindenhez 2 ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!