Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért rázott le, mert nem feküdtem le vele egyből a 2. randin? 21/L
Találkoztam egy sráccal, aki randizni hívott, egy kávézóban volt az első randi, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kedves volt, nem volt tolakodó. Utána második randiként felhívott a lakására filmet nézni, meg borozni. Fel is mentem, megittunk egy üveg bort, és megnéztünk egy angol filmet angol felirattal. Utána közeledett a srác, megölelt megcsókolt ott az ágyban. Én jól éreztem magam, de kicsit passzív voltam, mivel nem akartam szexelni egyből a 2. randin és úgy éreztem, hogy ha nem hárítok egy kicsit, akkor ebből szex lesz. Aztán 2 nap múlva kaptam egy üzenetet a sráctól facebookon, amiben leírta, hogy ne haragudjak, de ő még nincs túl az előző kapcsolatán, ezért nem tud nekem tovább udvarolni, mert az nem lenne tisztességes. Szerintetek eleve csak az volt a szándéka, hogy megfektessen, vagy közben romlott el valami?
(úgy érzem, már nem tudok megbízni senkiben)
Kezdjük ott, hogy egy épeszű ember - amennyiben komoly kapcsolatot keres - szerelemből szexel. Na most nem tudom felfogni, hogy lehetne valaki szerelmes már a 2. találkozón. Ebből következőleg azt sem tudom megérteni, mért olyanok egyesek, hogy rögtön az elején lefekszenek egymással. Még csak meg sem ismerték a másikat.
Az ilyent én alapból otthagynám... nem is érdemes miatta bánkódni.
hát valakinek megy...nem vagyunk egyformák ugye. Speciel nekem sem menne 2 találka után pedig pasi vagyok némi oldódás kell, de van akinél ez sokkal lazábban megy...én nem itélem el azokat sem. Meg mi az hogy normális? Ki mondja ezt meg? Saját értékrendünk szerint normális az aki..
az más h a kérdező minden bizonnyal nem 2 találka után feküdt volna le a sráccal, a fiu meg igen , azt viszont nem lehet tutira tudni mi áll valójában a háttérben, ami miatt a srác offolt. Viszont kedves kérdező, valóban nem érdemes agyalnod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!