Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért rázott le, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért rázott le, mert nem feküdtem le vele egyből a 2. randin? 21/L

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, aki randizni hívott, egy kávézóban volt az első randi, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kedves volt, nem volt tolakodó. Utána második randiként felhívott a lakására filmet nézni, meg borozni. Fel is mentem, megittunk egy üveg bort, és megnéztünk egy angol filmet angol felirattal. Utána közeledett a srác, megölelt megcsókolt ott az ágyban. Én jól éreztem magam, de kicsit passzív voltam, mivel nem akartam szexelni egyből a 2. randin és úgy éreztem, hogy ha nem hárítok egy kicsit, akkor ebből szex lesz. Aztán 2 nap múlva kaptam egy üzenetet a sráctól facebookon, amiben leírta, hogy ne haragudjak, de ő még nincs túl az előző kapcsolatán, ezért nem tud nekem tovább udvarolni, mert az nem lenne tisztességes. Szerintetek eleve csak az volt a szándéka, hogy megfektessen, vagy közben romlott el valami?

(úgy érzem, már nem tudok megbízni senkiben)

2012. nov. 4. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Igen, valószínűleg csak azt akarta.
2012. nov. 4. 13:54
 2/12 taylortimothymatthew ***** válasza:
0%
Én boldoggá teszlek.
2012. nov. 4. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
jobban jársz nélküle... Csak szexelni akart.
2012. nov. 4. 13:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt (lány létemre). egy 1 éves kapcsolatot szakítottunk meg. Azt hittem ő az igazi, eszméletlen boldog voltam vele. Szakítás után 2 héttel megkerestem egy régi havert, akivel lefeküdtem. A fiú hívogat, hogy legyen valami, de én nem akarok komolyabbat. Szerintem vele is ez a helyzet. Csak jól akarta magát érezni veled, várt a 2. randiig, de semmi életre szóló kapcsolatot nem akar egyenlőre. Ez nem azt jelenti, hogy te elrontottál valamit, avgy hogy veled van a hiba. Te is megtalálod a hozzád illő partnert, de ne görcsösen keresd. Majd jön az magától! :)
2012. nov. 4. 13:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem rajtad keresztül akarta elfelejteni a volt barátnőjét... De amikor nem akartál lefeküdni vele akkor rá jött, hogy ezt nem teheti veled!
2012. nov. 4. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy csak szexre utazott, így jól jártál, hogy nem mentél bele. Legalábbis szerintem.
2012. nov. 4. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Mivel felmentél hozzá már a 2. randin, gondolhatta, hogy szex lesz. Hát nem lett, de én elhiszem, hogy nem csak a szexre ment, más difi is van vele. Felejtsd el.
2012. nov. 4. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
úgy bírom, "csak szexet akart jobban jártál h nem...bla" ugyan mé? Nem rosz dolog a sex, a 2 fél között marad jól érzik magukat és pont. Nem bün ez. Ha ti is kivánod miért ne lehetne egy kellemes estének jó befejezése:)
2012. nov. 4. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy egy épeszű ember - amennyiben komoly kapcsolatot keres - szerelemből szexel. Na most nem tudom felfogni, hogy lehetne valaki szerelmes már a 2. találkozón. Ebből következőleg azt sem tudom megérteni, mért olyanok egyesek, hogy rögtön az elején lefekszenek egymással. Még csak meg sem ismerték a másikat.

Az ilyent én alapból otthagynám... nem is érdemes miatta bánkódni.

2012. nov. 4. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:

hát valakinek megy...nem vagyunk egyformák ugye. Speciel nekem sem menne 2 találka után pedig pasi vagyok némi oldódás kell, de van akinél ez sokkal lazábban megy...én nem itélem el azokat sem. Meg mi az hogy normális? Ki mondja ezt meg? Saját értékrendünk szerint normális az aki..

az más h a kérdező minden bizonnyal nem 2 találka után feküdt volna le a sráccal, a fiu meg igen , azt viszont nem lehet tutira tudni mi áll valójában a háttérben, ami miatt a srác offolt. Viszont kedves kérdező, valóban nem érdemes agyalnod rajta.

2012. nov. 4. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!