Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy nem feküdtem le vele?
Bár én férfi vagyok és többször voltam már az általad említett férfi "cipőjében", én mégis azt mondom hogy jól tetted hogy nem feküdtél le vele. A méltóság és a tartás fontosabb mint egy szex. Ezzel a magamfélék ellen beszélek. Nálam viszont az a különbség, hogy soha nem haragudtam meg emiatt egy lányra és ha a nő is vevő volt rá, mindig meg tudtuk beszélni hogy mit is akarunk egymástól, attól függetlenül hogy tudtam hogy nem lesz szex, mert ő többet akarna ennél.
25/F
#3 Pont ez a rossz felfogás. Vegyük sorra...a nő kapcsolatot akar, ezért nem szexel egy olyan pasival, akit kíván, de az nem akar tőle semmi többet. Így nem szexelnek, de kapcsolat se lesz, mert a pasi nem akarja, akkor se, ha a nő büszkeségből nem fekszik le vele(annak reményében, hogy akkor a pasi beleszeret, mert hű micsoda tartás van benne).
Ez mese. Így csak magaddal baszol ki, mert se nem szexeltél egy jót, se nem jött össze kapcsolat. Az meg nem érdekel utólag senkit, hogy “de legalább tartásom, az van!” Emberek, élvezzük már kicsit az életet, nem kell ilyen görcsösnek lenni :D
Ez nem görcsösség utolsó!! Ha valaki kapcsolatot akar a másiktól, az meg csak egy alkalmi dugást, nem ártana, ha lenne annyi gerinced, hogy nem hülyíted. Vagy világosan, érthetően meg kell mondani, hogy kizárólag egy estét akarsz, ha a másiknak ez belefér, akkor oké.
Kérdező, te nem értem miért vársz dicséretet. Megmondta, hogy dugni akar, te nem akartál csak egy éjszakás kaland lenni, kész passz. A te döntésed. Dönthettél volna úgy, hogy egye fene, lesz egy jó este, aztán elköszöntök egymástól.
Jól tetted nagyon is!
Bár ha az ő szemszögéből nézem,nekem se tetszett volna ha nem feküdtél volna le velem.
Viszont legalább így te se tünsz olcsó ribinek.
Meg lehet hogy az önbecsülésének is odavágtál kicsit,hogy ő se kaphat meg mindenkit.
29/f
Akkor mire vársz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!