Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem hogy nem feküdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
Már az első hét után előjött azzal hogy le akar velem feküdni pedig még csak nem is ismertük egymást...gondoltam ő is csak egy valamire megy ezért mondtam hogy majd ha eljön az ideje..közbe nekem is nagyoj nehéz volt megállni hogy ne adjam be a derekam mert nagyon vonzó férfi volt és nem csak a külsőre értem. Egy idő után már egyre többet beszéltünk, taliztunk mondta hogy nem fogja vissza magát de tudtam hogy ha megtörténik utána le is kopik mert tudom milyen ember hallottam róla már nagyon sok mindent...nem akartam szajhának tűnni a szemében ezért nem is ajánlottam fel neki hogy feküdjünk le és amikor beszélgettünk láttam a szemében hogy akarja de mivel tudja mi a következménye nem kezdeményezett hanem egyszer csak már nem jelentlezett nem reagált az üzeneteimre..rájött hogy nem tud kihasználni mert ahhoz túlságosan is közel kerültünk egymáshoz így lélekben..mivel ő nem a kapcsolatok nagy mestere nem tudott volna hosszí távon mellettem maradni...viszont azok ellenére hogy tudom lekopott volna miután szexelünk nagyon szerettem volna én is hogy megtörténjen de lelkileg ne ártson nekem utána...szerintetek örüljek annak hogy nem lettem neki egy újabb strigula? Rám nézve fölény hogy nem hagytam magam kihasználni?

2018. márc. 4. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem teljesen mindegy, hogy szex előtt vagy után kopik le? Max a büszkeségedet legyezi, hogy nem feküdtél le vele, de teljesen mindegy lett volna, így is-úgy is csak arra ment. Legalább lett volna egy jó élményed, ilyen típusú pasikkal amúgy sem lehet hosszútávon tervezni, én ilyenekkel szoktam csak szexelni. Mert csak arra jók, de arra nagyon :D
2018. márc. 4. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a saját lelki békédet nézzük, akkor mindenképpen jól döntöttél. Csak azt ne bándd, hogy ott volt a lehetőség és nem feküdtél le vele...
2018. márc. 4. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Bár én férfi vagyok és többször voltam már az általad említett férfi "cipőjében", én mégis azt mondom hogy jól tetted hogy nem feküdtél le vele. A méltóság és a tartás fontosabb mint egy szex. Ezzel a magamfélék ellen beszélek. Nálam viszont az a különbség, hogy soha nem haragudtam meg emiatt egy lányra és ha a nő is vevő volt rá, mindig meg tudtuk beszélni hogy mit is akarunk egymástól, attól függetlenül hogy tudtam hogy nem lesz szex, mert ő többet akarna ennél.

25/F

2018. márc. 4. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

#3 Pont ez a rossz felfogás. Vegyük sorra...a nő kapcsolatot akar, ezért nem szexel egy olyan pasival, akit kíván, de az nem akar tőle semmi többet. Így nem szexelnek, de kapcsolat se lesz, mert a pasi nem akarja, akkor se, ha a nő büszkeségből nem fekszik le vele(annak reményében, hogy akkor a pasi beleszeret, mert hű micsoda tartás van benne).

Ez mese. Így csak magaddal baszol ki, mert se nem szexeltél egy jót, se nem jött össze kapcsolat. Az meg nem érdekel utólag senkit, hogy “de legalább tartásom, az van!” Emberek, élvezzük már kicsit az életet, nem kell ilyen görcsösnek lenni :D

2018. márc. 4. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem görcsösség utolsó!! Ha valaki kapcsolatot akar a másiktól, az meg csak egy alkalmi dugást, nem ártana, ha lenne annyi gerinced, hogy nem hülyíted. Vagy világosan, érthetően meg kell mondani, hogy kizárólag egy estét akarsz, ha a másiknak ez belefér, akkor oké.

Kérdező, te nem értem miért vársz dicséretet. Megmondta, hogy dugni akar, te nem akartál csak egy éjszakás kaland lenni, kész passz. A te döntésed. Dönthettél volna úgy, hogy egye fene, lesz egy jó este, aztán elköszöntök egymástól.

2018. márc. 4. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen kiderült,hogy nem fogtad meg,csak a szexre hajtott.Ez akkor is így lett volna,ha feljárt volna hozzád,te meg minden este vörösboros,három fogásos vacsorával várod.A férfiak is tudják,kitől mit akarnak.Lehetsz te szép,rendes,az vagy a szemében,ami.Ha ő egy elvált tramplit szeret,te nem rúghatsz labdába.Ilyen az élet.Azt meg te érzed,a te lelkiismereted mennyire tiszta így.Ha büszkének érzed magad,az csak jó.
2018. márc. 4. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Jól tetted nagyon is!

Bár ha az ő szemszögéből nézem,nekem se tetszett volna ha nem feküdtél volna le velem.

Viszont legalább így te se tünsz olcsó ribinek.

Meg lehet hogy az önbecsülésének is odavágtál kicsit,hogy ő se kaphat meg mindenkit.

29/f

Akkor mire vársz? :)

2018. márc. 4. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól tetted, kérdező. Neki is meg kell tanulnia, hogy ha nem tud magába zúgatni egy nőt, akkor nem kap puncit. Márpedig halvány gőze sincs, hogyan kell ezt megtenni, ha mindig első szóra mindenkitől megkapja.
2018. márc. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!