Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? (olyan emberek válaszát várom akik komolyak, a kisfiúk most menjenek lefeküdni)
Találkoztam egy 20 éves nővel én 27 éves férfi vagyok.
A nő egy meghitt hegyoldali erdős részhez vitt ki, ahol eléggé magunk maradtunk. Így jelzésként vettem, hogy valamiféle flörtöt szeretne.
Először találkoztunk.
fél óra beszélgetés után elkezdtem simogatni a vállát, nem tudtam megállni. Majd megpróbáltam kb 20 perc múlva megcsókolni de elhúzta a száját, mosolyogva, mondta, hogy még ne.
A nyakát kezdtem el csókolgatni és látszólag nagyon élvezte, de ha a szájára nem akart csókot miért engedte a nyakát? Lehet, hogy egyáltalán nem élvezte? Vagy ha nem élvezte volna annak hangot is adott volna? Ne agyaljak ezen? Lehet inkább szexualitás kategória, de jó lesz itt is csak értelmes válaszokat várnék.
Az olyanokat, hogy "miért másztál rá, stb" most inkább hanyagoljuk. Ha csak EGYETLEN értelmes választ is kapok, már örültem.
Elso randin erdos teruletre menni? Mi a ..
Fel ora utan mar elkezdted simogatni?
1 ora utan mar megakartad csokolni?
MIUTAN NEM ENGEDTE A CSOKOT elkezdted csokolgatni a nyakat?????? MI A TOK?
Najo te beteg vagy, de oke...nem ez itt a lenyeg.
A notol is megkerdeznem, hogy "a szajra csokot nem engedted, de a nyakra igen? Bolond vagy ember?"
A kérdés kiírója: Rokker Zsoltti. Az csinált ilyeneket.
Esetleg Johny Bravó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!