Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem? (olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? (olyan emberek válaszát várom akik komolyak, a kisfiúk most menjenek lefeküdni)

Figyelt kérdés

Találkoztam egy 20 éves nővel én 27 éves férfi vagyok.

A nő egy meghitt hegyoldali erdős részhez vitt ki, ahol eléggé magunk maradtunk. Így jelzésként vettem, hogy valamiféle flörtöt szeretne.

Először találkoztunk.

fél óra beszélgetés után elkezdtem simogatni a vállát, nem tudtam megállni. Majd megpróbáltam kb 20 perc múlva megcsókolni de elhúzta a száját, mosolyogva, mondta, hogy még ne.

A nyakát kezdtem el csókolgatni és látszólag nagyon élvezte, de ha a szájára nem akart csókot miért engedte a nyakát? Lehet, hogy egyáltalán nem élvezte? Vagy ha nem élvezte volna annak hangot is adott volna? Ne agyaljak ezen? Lehet inkább szexualitás kategória, de jó lesz itt is csak értelmes válaszokat várnék.

Az olyanokat, hogy "miért másztál rá, stb" most inkább hanyagoljuk. Ha csak EGYETLEN értelmes választ is kapok, már örültem.

2017. aug. 20. 00:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
77%
Istenem... Jo, hogy nem eroszakoltad meg. Te vagy itt a legnagyobb kisfiu. ELOSZOR talalkoztatok, vagod?
2017. aug. 20. 00:42
 2/38 jambo94 ***** válasza:
72%
mert ő neki még jelent valamit a csók, nem úgy mint a mai fiataloknak
2017. aug. 20. 00:45
 3/38 anonim ***** válasza:
79%

Elso randin erdos teruletre menni? Mi a ..

Fel ora utan mar elkezdted simogatni?

1 ora utan mar megakartad csokolni?

MIUTAN NEM ENGEDTE A CSOKOT elkezdted csokolgatni a nyakat?????? MI A TOK?

Najo te beteg vagy, de oke...nem ez itt a lenyeg.

A notol is megkerdeznem, hogy "a szajra csokot nem engedted, de a nyakra igen? Bolond vagy ember?"

2017. aug. 20. 00:47
 4/38 anonim ***** válasza:
74%
Lehet nem mosott fogat.
2017. aug. 20. 00:48
 5/38 anonim ***** válasza:
82%

A kérdés kiírója: Rokker Zsoltti. Az csinált ilyeneket.

Esetleg Johny Bravó.

2017. aug. 20. 00:48
 6/38 anonim ***** válasza:
48%
Tudod mi jutott eszembe? A "Where The Wild Roses Grow" című Nick Cave világsláger. :)
2017. aug. 20. 00:52
 7/38 anonim ***** válasza:
56%
A nő vitt ki oda, simán vehetted célzásnak és ezt ő is tudta... én nem foglalkoznék vele.játszik.max még megpróbálnám vele megbeszélni, de ha már most félreértitek egymást v nem tudja h mit csinál, akkor.. foglalkozzon a viselkedéséhez méltó fiúkkal ő is.:)
2017. aug. 20. 00:55
 8/38 anonim ***** válasza:
91%
#3: Na jó, mondjuk a randi helyszínét a nő választotta, ráadásul valóban érdekes, hogy a nyakát, hagyta csókolgatni. Szóval, vele sincs minden rendben. Igaz, ő még csak 20 éves...
2017. aug. 20. 00:56
 9/38 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit gyorsnak érezhette a tempót első randin és szerintem igaza is volt. Igazából, neked kellett volna jobban észnél lenni, hiszen 27 vagy, ő meg csak 20.
2017. aug. 20. 00:58
 10/38 anonim ***** válasza:
46%
Elég gyorsan a lényegre tértél töki. :D 1 óra után már csókolgatod és csodálkozol, hogy nem viszonozza rögtön?
2017. aug. 20. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!