Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz, mikor " normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, mikor " normalis" a randizas alatt először lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Nagyon sokmindent olvasok, hallottam mar arrol, hogy ki szerint mi az ideális. Es igazabol semmilyen rendet nem fedeztem fel benne. Van olyan ffi, aki azt vallja, nem gaz, ha egyből van szex, van aki azt mondja ffikent, hogy ot taszítja, ha egy no ilyen.

Nőben ugyanez. Van aki szerint elfogadhatatlan a tul korai szex, van aki szerint semmi baj sincs vele.

Mi az igazság?

2016. dec. 1. 18:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Életem eddigi legnagyobb szerelmével nagyon különleges volt. Az első randin csókolóztunk, aztán a 2. randin lefeküdtünk egymással. És együtt voltunk 2,5 évet, ami így fiatalként nekem egy nagyon hosszú és életem legmeghatározóbb kapcsolata volt.

2. Ha két ember igazán vonzódik egymáshoz, akkor nem tartják magukat távol a fizikai intimitástól sem. Ahogy megkedvelek egy embert belsőre egyre jobban, ugyanúgy vágyom rá kívül is. Az első randin nem idegen tőlem az egymás mellé ülés, finom érintések a kézre vagy a csók sem valamikor a vége felé.

Szerintem ha két felnőtt korú, nem szűz emberről van szó, akik komoly kapcsolatot keresnek, akkor is teljesen normális az első szex olyan 3-6 randi és olyan 1-3 hét után nagyjából.

23/F

2016. dec. 1. 18:14
 2/24 A kérdező kommentje:

Tehat te nem itelnel meg negatívan egy olyan lányt, akivel komolyan tervezel, ha a 2.randin van szex? ( 1 heten belul)

Nem keltene benned olyan érzést, hogy túlságosan könnyen, gyorsan adja magat?

2016. dec. 1. 18:18
 3/24 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy mikor normális. Amikor mindkét fél megadja a bizalmat a másik felé. Ez minden embernél más, ezért csak példákat lehet írni erre.

Anno mikor megismertem az utolsó barátnőmet, sokáig barátok voltunk, mert nagy volt a távolság köztünk. Eltelt talán 2 év, de végig csak neten beszéltünk, majd egyszer csak találkoztunk, és már első alkalommal nála aludtam. De még akkor nem történt semmi. Második alkalommal már ő jött hozzám, akkor már megtörtént minden, amit 5 év együttlét követett.

A lényeg, hogy ismerd ki a másikat, hogy mik a céljai veled. Lehet, hogy első alkalommal ágyba akar vinni, viszont soha többet nem keres utána, de lehet, hogy egy életre veled tervez majd.

30F

2016. dec. 1. 18:21
 4/24 A kérdező kommentje:

Ertem, igen amit te írtál 2, ugy szerintem megint mas. De mi a helyzet akkor, ha ket teljesen idegen ember kerül egymás melle? Vagy ez nem befolyásolja ezt? Ha soha semmilyen kapcs nem volt köztünk, csak pl neten beszéltünk elotte 1-2 hetet es igy kerül sor a szexre?

Nem ertetlenkedni akarok, cs próbálom belőni, h mi az ami általános. :)

2016. dec. 1. 18:25
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha 1 hét netes beszélgetés után kerülne sor szexre, akkor nekem az jutna eszembe, hogy csak ki akar használni testileg. Persze nehéz így mondani valamit is, hisz nem látok bele a beszélgetéseitekbe. :)

Én pl pasiként nem várom el, hogy legyen valami az első 1-2 randin. Számomra fontos, hogy megismerjem előtte a másikat. Arra pedig nem elég 1 hét neten keresztüli írogatás. :)

2016. dec. 1. 18:32
 6/24 A kérdező kommentje:

Na, errol beszéltem.. 3 különböző pasi, 3 különböző véleménnyel.. :)

Jhhaaaj! @:)

2016. dec. 1. 18:37
 7/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó kettő én voltam, szóval csak 2 különböző vélemény van. :)
2016. dec. 1. 18:40
 8/24 anonim ***** válasza:
Én a mostani pasimmal első talin dugtunk. :D
2016. dec. 1. 18:42
 9/24 anonim ***** válasza:

2:

Ezzel a lánnyal, akivel aztán 2,5 évig voltam együtt, egy keddi napon találkoztunk az egyetemi aulában. Utána volt egy randin csütörtökön, ahol csókolóztunk és elkísértem hazáig őt. Végül szombaton volt egy másik randink és akkor már felmentem hozzá és szeretkeztünk, aztán együtt aludtunk. (Akkor még csak 19 és 18 évesek voltunk.) Ő is és a vele való szex is a mai napig meghatározó élmény az életemben, pedig már nem vagyunk együtt és túl vagyokr rajta

5:

Mi az hogy egy férfit ki akarnak használni testileg? XD Ez most mi? XD

Sírdogálnál, ha egy szupermodellnek "csak" szexre kellenél?

2016. dec. 1. 18:45
 10/24 anonim ***** válasza:

"Mi az hogy egy férfit ki akarnak használni testileg? XD Ez most mi? XD"

Úgy értettem, hogy a nő helyébe gondolva magam, arra gondolnék. Nyilván engem nem zavarna, ha pasiként kihasználnák a testem, sőt, önként jelentkezőket várok rá. :)

2016. dec. 1. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!