Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz, mikor " normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, mikor " normalis" a randizas alatt először lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Nagyon sokmindent olvasok, hallottam mar arrol, hogy ki szerint mi az ideális. Es igazabol semmilyen rendet nem fedeztem fel benne. Van olyan ffi, aki azt vallja, nem gaz, ha egyből van szex, van aki azt mondja ffikent, hogy ot taszítja, ha egy no ilyen.

Nőben ugyanez. Van aki szerint elfogadhatatlan a tul korai szex, van aki szerint semmi baj sincs vele.

Mi az igazság?

2016. dec. 1. 18:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat! :)

De miért gondolkodtok végletekben? Nem azt mondom, hogy egyből, nem is azt, hogy fél év múlva.

Mondjuk miért nem reális az 1-1,5 hónap, úgy,hogy naponta van találka?

Na mindegy...! Tényleg mindenki a saját kedvtelése szerint csinálja ezekszerint az a jó. Csak szerintem a legötbb probléma ebből adódik, hogy általában pont ellentétes emberek jönnek össze .

Igazából oda akartam kilyukadni, hogy szerintem sok esetben ez is az okozója annak, hogy rosszul sül el egy alakuló párkapcsolat.

Mert szerintem sok esetben az ellentétek találkoznak, ahol az elvárások pont nem egyeznek és ilyenkor van az, hogy a pl a nő fut a férfi után,

-hiszen ő nem érzi az első randis szextől kevesebbnek magát, szerinte ez normális-,

mert nem fogja fel, hogy az adott pasinak ez nem jött be, hogy a nőt "betesztelte" és egyből adta is magát, de nyilván nem hagyta ki a lehetőséget, mert úgy volt vele, hogy lesz egy jó estéje, de neki nem egy oilyen gyorsan kapható nő kell, és inkább keresgél tovább...

Vagy a férfi ezért nem vár a nőre, mert egy megjátszós fap*nának gondolja, miközben a nő csak szeretné jobban kiismerné, néhány programot csinálni vele közösen, mielőtt szexre kerül a sor.

Tehát nehéz ez. Bár nyilván vannak olyan véletlenek, mikor pont az azonosak találkoznak és már az első randin való szexelés után is több éves kapcsolat veszi kezdetét, vagy a másik véglet, hogy hónapokig várnak és mégis boldogok, egyikük sem béna vagy jégkirálynő, csak ők ilyenek.

Mi a célszerű? Rákérdezni nyíltan már az első randin, hogy neki mi a mércéje.. De a másik dolog.. vajon igazat mond e majd mindig a másik és nem fog átcsapni a randizás egyfajta "nem őt keresem, de dugok egy jót, ha azt mondom, amit hallani akar, aztán nézelődök tovább-ba"?

Köszi a válaszokat!

2016. dec. 3. 08:52
 22/24 anonim ***** válasza:
Hagyjatok mar ezt az "odaadta magat" szöveget, uristen...
2018. dec. 9. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. :) ||

Amúgy elsőre elnéztem valamit, azért született ez a válasz. Egyébként fogalmam sincs. Talán lehet már a 4. randi is, előtte talán fura lenne; de ez pl függ talán sokmindentől. Úgy néztem el a kérdést, hogy azt hittem, azt takarja, hogy "Mit gondolsz, mikor normális randizás alatt először lefeküdni valakivel (/lekekszenek egymással kicsikét magyartalanul feltéve) ?

Ja, amúgy negyediktől már talán okés, de inkább talán több, de talán függ pl az emberek korától is, pl két 40 évesnél el tudnám képzelni ott még leeht, hogy a 3. randin is, de az nekem már számomra pl furcsa.

2018. dec. 9. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:

*Így értem, hogy így értelmeztem félre:

"Mit gondolsz, amikor még a normális randizás alatt lefekszenek egymással?"

2018. dec. 9. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!