Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, mikor " normalis" a randizas alatt először lefeküdni valakivel?
Nagyon sokmindent olvasok, hallottam mar arrol, hogy ki szerint mi az ideális. Es igazabol semmilyen rendet nem fedeztem fel benne. Van olyan ffi, aki azt vallja, nem gaz, ha egyből van szex, van aki azt mondja ffikent, hogy ot taszítja, ha egy no ilyen.
Nőben ugyanez. Van aki szerint elfogadhatatlan a tul korai szex, van aki szerint semmi baj sincs vele.
Mi az igazság?
Aki randin akar szexelni az nem normális...amúgy is leves előtt, után, közben ? Randi után szexelünk nem ? ;D
30/f
Mindenki rinyál, hogy a lány milyen könnyen odaadta magát! A Francba! Ő is hús-vér ember, és begerjed, vannak vágyai viszket a pidercéje, és akar végre élvezni egy jót! Miért kellene megjátszania magát, ha a srácok azt szeretnék, hogy az első randin megdugják, és utána rinyálhassanak, hogy milyen könnyű csaj lehet!
A lányoknak is joguk van hozzá hogy élvezzék az együttlétet! A szex nem gyerekcsinálást szolgál, hanem játék, élvezet! Miért nem játsszhatnak a lányok? Egyedül játsszunk? Nélkülük? És én inkább lennék egy olyan lány férje, aki az első randin lefeküdt velem, és végigkeféljük boldogan az életüket, mint egy hideg, férfigyűlölő fadarabbal! (aki csak egy fél év után adta oda magát, de kiderült hogy már nem szűz) :-)
Éljen a szex! (akár az első randin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!