Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz, mikor " normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, mikor " normalis" a randizas alatt először lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Nagyon sokmindent olvasok, hallottam mar arrol, hogy ki szerint mi az ideális. Es igazabol semmilyen rendet nem fedeztem fel benne. Van olyan ffi, aki azt vallja, nem gaz, ha egyből van szex, van aki azt mondja ffikent, hogy ot taszítja, ha egy no ilyen.

Nőben ugyanez. Van aki szerint elfogadhatatlan a tul korai szex, van aki szerint semmi baj sincs vele.

Mi az igazság?

2016. dec. 1. 18:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
az az igazság, hogy mindenkinek más a jó. Nekem a szex az kb 20adlagos szempont a kapcsolatban!
2016. dec. 1. 19:00
 12/24 anonim ***** válasza:

Aki randin akar szexelni az nem normális...amúgy is leves előtt, után, közben ? Randi után szexelünk nem ? ;D

30/f

2016. dec. 1. 19:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyik normális alkalom lehet az, ha távkapcsolatban vannak, jobban mondva még csak távismerkedésben és hónapokig beszélnek.
2016. dec. 1. 19:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Az első szex a legjobb ha az első szex alkalmával történik meg! Mert a második szex, már nem lehet az első! :-)
2016. dec. 1. 19:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Nincs általános igazság, az emberek különböznek, és egyénileg kell kideríteni, hogy ki mit gondol. Nehéz, de ez van.
2016. dec. 1. 20:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Első randin. De csak olyannal randizok, akit jó ideje ismerek. (legalább egy éve) Nekem ez tök jól bevált :D
2016. dec. 1. 20:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Amikor annyira egy húron pendültök már, és egy hullámhosszon vagytok teljesen egyértelműen, s akkor szerintem magától adják magukat az ilyen helyzetek.
2016. dec. 2. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
17.Vagyok, azt hiszem, félreértelmeztem a kérdést. Randizás alatt én még nem feküdnék le, csak ha már biztos, hogy jók leszünk mi egymásnak az adott illetővel. Na jó, most arra gondolok, hogy lehetséges kivétel pl esetleg ikerláng-szerelemnél, de az már az sem a randizáskor van, már rövid idő alatt kialakul ez szerintem, hogy rájönnek, hogy ő az; sőt, akár már az első találkozáskor szeméből is megállapíthatják a másiknak, hogy Ő az.
2016. dec. 2. 19:22
 19/24 anonim ***** válasza:

Mindenki rinyál, hogy a lány milyen könnyen odaadta magát! A Francba! Ő is hús-vér ember, és begerjed, vannak vágyai viszket a pidercéje, és akar végre élvezni egy jót! Miért kellene megjátszania magát, ha a srácok azt szeretnék, hogy az első randin megdugják, és utána rinyálhassanak, hogy milyen könnyű csaj lehet!

A lányoknak is joguk van hozzá hogy élvezzék az együttlétet! A szex nem gyerekcsinálást szolgál, hanem játék, élvezet! Miért nem játsszhatnak a lányok? Egyedül játsszunk? Nélkülük? És én inkább lennék egy olyan lány férje, aki az első randin lefeküdt velem, és végigkeféljük boldogan az életüket, mint egy hideg, férfigyűlölő fadarabbal! (aki csak egy fél év után adta oda magát, de kiderült hogy már nem szűz) :-)

Éljen a szex! (akár az első randin)

2016. dec. 3. 00:07
 20/24 anonim ***** válasza:
A lényeg a fogamzásgátlás!
2016. dec. 3. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!