Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem? (olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? (olyan emberek válaszát várom akik komolyak, a kisfiúk most menjenek lefeküdni)

Figyelt kérdés

Találkoztam egy 20 éves nővel én 27 éves férfi vagyok.

A nő egy meghitt hegyoldali erdős részhez vitt ki, ahol eléggé magunk maradtunk. Így jelzésként vettem, hogy valamiféle flörtöt szeretne.

Először találkoztunk.

fél óra beszélgetés után elkezdtem simogatni a vállát, nem tudtam megállni. Majd megpróbáltam kb 20 perc múlva megcsókolni de elhúzta a száját, mosolyogva, mondta, hogy még ne.

A nyakát kezdtem el csókolgatni és látszólag nagyon élvezte, de ha a szájára nem akart csókot miért engedte a nyakát? Lehet, hogy egyáltalán nem élvezte? Vagy ha nem élvezte volna annak hangot is adott volna? Ne agyaljak ezen? Lehet inkább szexualitás kategória, de jó lesz itt is csak értelmes válaszokat várnék.

Az olyanokat, hogy "miért másztál rá, stb" most inkább hanyagoljuk. Ha csak EGYETLEN értelmes választ is kapok, már örültem.

2017. aug. 20. 00:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
19%

Csinosabbnak érzik magukat,mert többen figyelnek oda erre a női megnyilvánulasra.

A vörös rúzs a szájra hívja fel a figyelmet... orál.. monjdam tovább? Ez van a vörös rúzsozás mögött.

2017. aug. 20. 13:38
 32/38 anonim ***** válasza:
45%

Szoval amelyik no kiruzsozza a szajat randira az leakar szopni. Ez aztan a valami...

Amennyiben pedig bekeni a tenyeret valami kremmel, hogy ne legyen szaraz, akkor kiakarja verni.

Esetleg ha randi elott megfurdott es megmosta a feneket is, akkor analt akar.

2017. aug. 20. 13:42
 33/38 anonim ***** válasza:
31%

jol latod. többet tesz, mint amit normálisan tenne. megborotválja a mindzsóját, hiába volt már neki amúgy is oké, akkor is...

magyarán felkészíti magát az aktusra.

nemet mondani lehet, de alapvetően azért jött oda ,hogy dugjon egy jót,különben a barátnőjével traccspartiztak volna valami baromságokon.

2017. aug. 20. 13:47
 34/38 anonim ***** válasza:

En azert bizom benne, hogy csak trollkodsz es nem gondolod ezeket komolyan.

(Abban egyetertek, hogy az a csaj aki -10 fokban miniszoknyaban megy el bulizni, az nem feltetlenul a jokislanyok koze tartozik.)

2017. aug. 20. 13:51
 35/38 anonim ***** válasza:
27%

Tényleg így gondolom:

egy randin két eset van.

- unaloműzés, amikor meghívatja magát, szórakoztatja magát a hapsival, szívja a vérét, de valójában nem nézi férfi számba,csak amolyan barát féleség

- meg van amikor komolyan tetszik, enged az ösztönének és túllép a kultúrán ,levedli a hazugságait és megadja magát az örömöknek.

1-2-10 randin alatt úgy sem ismeri meg a férfit, azt csak 5-10 év együttélés alatt fogja. A randi a nemiségről szól, az női kamu,hogy a megismerésről.

2017. aug. 20. 13:57
 36/38 anonim ***** válasza:
59%

első esetben mis-másol a csaj, hazudozik (akár magának is) ,húzza a száját , hivatkozik erre-arra,

második esetben meg nemhogy húzodozik, de még rátesz a pasi kívánalmaira is egy lapáttal.

2017. aug. 20. 14:01
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, lehet már írta valaki, de...

Én nőként mondom, hogy lehet csak kérette magát. Nem rossz értelemben mondom, csak a nőknek jól esik, ha kicsit többet udvarolnak nekik, de mellette meg ott vonzalom is, amire nehéz nemet mondani.

Nekem pl. volt egy fiú barátom, akivel iszonyatos kémia volt köztünk, 1-2-szer össze is gabalyodtunk, de én nem szeretem az ilyen helyzeteket, szóval lekoptattam. Utána még sokáig fűzögetett, ő komolyabb kapcsolatot szeretett volna és nagyon sokszor mentem vele talizni úgy, hogy kikötöttem, csak séta meg beszélgetés. De persze, hogy nem csak séta meg beszélgetés lett belőle, párszor én is rászóltam, hogy ne, nem erről volt szó, mikor rám mászott, de mellette élveztem is a helyzetet, mert jól esett az egómnak, meg mint írtam, nagy volt köztünk a vonzalom.

Női logika...... azért örülök, hogy kinőttem ezt a korszakot :D

2017. aug. 21. 03:40
 38/38 anonim ***** válasza:
Probara tett a csaj teged .. direkt olyan szituacioba hozott ami altall azt hiheted valami vad sexet akarna . Sajnos nem mentel at a teszten . A lenyeg az lett volna hogy elbeszelgettek az elet gondjairol es hogy milyen szep a taj.. meg tanulnod kell ifju padavan !
2018. márc. 4. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!