Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Értelmiségi emberként támogatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi emberként támogatnád, hogy az nemzetek kormányai szélsőséges törvényeket vezessenek be a párkapcsolatoknál?

Figyelt kérdés

Lassan 8 milliárdon vagyunk, ennek durván a fele haszontalan ember, aki semmire sem jó. A humanista ideológia szerint az élet szent, viszont az emberek többsége ezt a szent életet - a sajátját és a másokét is - szentségtelenül éli.

Tegyük fel, hogy az országok kormányai úgy próbálnák, a túlnépesedést szabályozni, és a családokat védelmezni, hogy - nem átlépve egy határt - ezeket a szentségtelen embereket igyekeznek kiszorítani. Több törvényt hoznának, az élet minden területére. A párkapcsolatokba is lenne beleszólás, mondjuk ilyesmik:

1. A kormány tiltja azon emberek élettársi/házassági kapcsolatát, akiknél túl nagy a különbség az iskolai végzettség tekintetében: büntetendő egy PhD tanulmányokat folytató és egy általános iskolát személyt végzett kapcsolatba.

2. A kormány szigorúan szabályozza a gyermekvállalást:

- általános iskolát sem végzett személyek nem vállalhatnak gyermeket.

- általános iskolai végzettséggel egy gyermek,

- középfokú végzettséggel két gyermek vállalható.

- felsőfokú végzettség esetében több gyermek vállalható

3. A házasságokban/párkapcsolatokbn a kormány szigorú büntetést alkalmaz:

- érzelmei zsarolás esetén 1 év szabadságbesztés szabható ki.

- hűtlenség esetén, amennyiben a megcsalt fél súlyos pszichológiai károsodást szenved, a megcsaló és partnere 5 év szabadságvesztéssel büntetendő.

- 8 napon túl gyógyuló sérülés 10 év szabadságvesztéssel büntetendő

Megjegyzés: a kormány nem tartozik felelősséggel az elítéltek egészségéért a börtönökben, saját felelősségre zajlik a letöltendő, csupán az alapszükséglet van biztosítva.

Aláírva: 2021 szeptembere, a túlnépesedés ellen és a családvédelem érdekében:

-------------------

2021. szept. 22. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
95%
Afganisztánt, Szaúd Arábiát tartom ideális lakhelyednek. Bár ilyen bolondot még talán ők se láttak. De azért jó utat!
2021. szept. 22. 13:17
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted amikor napi szinten törnek be valahova, lopnak el magántulajdont, ölnek meg embereket, akkor a rendőrségnek és a bíróságnak pont a megcsalás felgöngyölítésére van kapacitása? Tele vannak a börtönök tolvajokkal, gyilkosokkal, erőszaktevőkkel, életfogytosokkal, már hely sincs szinte egyikben sem, de ültessék le Lacikát amiért megcsalta a feleségét?

Van baj nálad a toronyban.

2021. szept. 22. 13:24
 43/63 A kérdező kommentje:

Ezek az országok távol állnak tőlem, nem akarok fanatikus muszlim törvények szerint sem élni.

Nem hiszek az ábrahámita vallások istenében, és megvetem az Ószövetségből kialakult vallásokat (zsidó, keresztény iszlám).

2021. szept. 22. 13:26
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, annak ellenére, hogy megveted a kereszténységet, nagyon lelkesen leragadtál a "megcsalás megbüntetése" kérdésnél.

Őszintén szólva, ha a férjem megcsal, akkor sem gondolom, hogy ez egy akkora bűn lenne, amiért börtönbe kellene zárni (bár lehet, hogy azért vagyok ennyire ellene, mert tudom, hogy nem csal meg). Ha ilyen ostobaságot bevezetnének, akkor azzal remekül elérnénk, hogy senki ne akarjon házasodni.

2021. szept. 22. 13:34
 45/63 A kérdező kommentje:

Jó, lehet, hogy leragadtam, lehetne más témákkal is foglalkozni azokból, amit felvetettem, ez igaz. De a kereszténységet megvetem. Az ő erkölcsi nézeteik hímsoviniszták, és maradiak.

"Ha ilyen ostobaságot bevezetnének, akkor azzal remekül elérnénk, hogy senki ne akarjon házasodni."

Én inkább azt mondanám, hogy a házasságról szóló elgondolkodolás átalakulna kissé. Szerintem a fő téma már nem az lenne, hogy "ő hozzám való-e?". Hanem az, hogy "TÉNYLEG alkalmas vagyok-e a házasságra?". Senki nem akarna az alkalmatlansága miatt börtönbe menni.

De ezzel ki is derülne, mennyi képmutató, aljas ember van a világon. Így is csak azért mondanák le a házasságot, hogy a saját bőrüket mentsék.

Képmutatók. Fúj.

2021. szept. 22. 13:45
 46/63 anonim ***** válasza:
#45 Remek és akkor látjuk, hogy sokan képmutatók, de amúgy mivel vagyunk beljebb? Vagy ezzel egyszerre megtiltod a házasságon kívüli párkapcsolatot és gyerekszülést is?
2021. szept. 22. 13:48
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

"A bűnügyi nyomozás folyamatosan fejlődik, ma már pl. használnak DNS elemzést, meg térfigyelő kamerákat, ami a 19. században elképzelhetetlen volt."

Jó, de csak a te adódat költség ilyen baromságokra. Nem is értem, mit akarsz ezzel elérni. Az neked boldogság, ha valaki félelemből hűséges és van veled?

Az emberek magánélete ilyen szinten nem a törvényre tartozik.

2021. szept. 22. 14:04
 48/63 anonim ***** válasza:
#45: Neked nagy baj van az emeleten. keress fel szakembert.
2021. szept. 22. 14:05
 49/63 A kérdező kommentje:

"Például hogy nincs halálbüntetés."

A humanisták nagyon ellene vannak. Itt van ez a történet:

"A férfi 2018 nyarán szabadult a letartóztatásból, amely után megkereste a házastársát, aki befogadta őt a Komárom-Esztergom megyei településen lévő házába. A férfi rövid idő elteltével bántalmazta, terrorizálta az asszonyt, aki emiatt elköltözött a házból, ám ezután is rendszeresen látogatta a férjét.

Az asszony az ominózus napon is meglátogatta a férfit: ételt, dohányt és alkoholt vitt neki. Később azonban összevesztek és a férfi ököllel a feleségének esett, majd egy késsel a lábon és csípőn szúrta. A halálra rémült asszony kiabált és kérte a férjét, hogy hagyja abba a bántalmazását, de hiába. Védekezésképpen ő is magához vett egy kést, és azzal a férjét a lábán, a karján és a nemi szervén is megszúrta, aki ettől elgyengült és azt mondta, hogy „hagyják abba”."

Forrás: [link]

A humanizmus mivel indokolja, hogy ezt a pasit életben kell hagyni? Nem menne egyszerűbb megszabadulni tőle? És nincs gond.

2021. szept. 22. 14:22
 50/63 A kérdező kommentje:

"Nem is értem, mit akarsz ezzel elérni"

Pl. el lehetne érni, hogy ne házasodjanak a szadisták. Egyrészt a fenti történet nem lett volna, másrészt talán annál kevesebb gyerek születik.

2021. szept. 22. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!