Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért unom meg gyorsan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unom meg gyorsan a párkapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Eddig 3 barátom volt,egy hosszútávú (3 év) és kettő rövidebb (fél év). Eddig azt hittem hogy az exeimmel volt a nagyobb probléma. Mindig úgy gondoltam nem kapok elég figyelmet és ezért lassan kiszerettem belőlük. Azonban a mostani párom egy halál normális srác, mégis eltelt fél év és úgy érzem valami hiányzik. Mikor még új a dolog és ismerkedési fázisban vagyok valakivel, azt nagyon élvezem. De ahogy alábbhagy az “izgalom”, az érdeklődésem is csökken,majd teljesen megszűnik. Tudom hogy nagyon toxic ez a viselkedés,de nem tudom mit tehetnék.. 24/N
2021. jan. 17. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyere egybol össze velük, hanem hagyj egy kis ismerkedési időt, igy ha raunsz sem töröd ossze a szívét egy kapcsolattal.

Legyen kb.2-6 hónap az ismerkedés. Aki kibírja o komolyan gondolja veled, aki nem, legalább beszélgettél egy jot.

2021. jan. 17. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam múltkor, éretlen személyiséggel rendelkező emberek csinálják ezt, mert a komoly konfliktusokat, összeütközést, az izgalom elmúlását nem tudják kezelni. Tanuld meg értékelni és elfogadni a helyzetedet. Hiába esik le az izgalom, ha dolgoztok a kapcsolaton akkor egy újféle izgalom és jóság lehet közöttetek.
2021. jan. 17. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Magadban keresd a hibát, először magadat fejtsd meg!
2021. jan. 17. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, mert én is ilyen vagyok. Előbb utóbb ráunok az emberekre, legyen az bármilyen jellegű társas kapcsolat.
2021. jan. 17. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindig független embernek tartottam magam,sose volt gondom a szingliséggel. Azonban ha párom lesz,minden időmet vele tölteném. Ekkor kiismerjük egymást,és egy idő után rutin válik a mindennapokból. Főleg így a vírushelyzet miatt ez a monotonitás nem is nagyon kiküszöbölhető..
2021. jan. 17. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Mondd h ne foglalkozzon veled mert emiatt lesz érdekes
2021. jan. 17. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Semmi gond nincs veled, hülyeség azt mondani, hogy éretlen lennél. Ennek semmi köze a helyzetedhez. Egyszerűen neked unalmasak a rutinszerű hétköznapok, nagyon sokan mások is így vannak vele, de ez koránt sem jelent bármi negatívat. Én is ilyen vagyok. Csak 24 évesek vagyunk, ne akard belekényszeríteni magad olyasmibe, amiben nem vagy boldog. Tudod kik az éretlen emberek? Akik csak azért vannak rossz, unalmas, rutinszerű, veszekedésekkel teli kapcsolatban, meg csak azért sietnek a gyerekcsinálással is, mert semmi más érdekest nem találnak az életben. Ők beérik azzal, hogy munka, házasság, gyerek, halál. Te benned ennél több van, te többre vágysz, izgalmakra, újat akarsz tanulni. És ez teljesen jól van így, nem vagyunk egyformák. Majd idővel találsz olyat, akivel nem fogsz unatkozni évek után sem. De addig inkább csak élvezd az életet, most vagy fiatal :)
2021. jan. 17. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
szép csaj vagy és a pasijaid odavannak érted. ez a gond.
2021. jan. 17. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Velem is hasonló a helyzet,küzdök egy nőért aztán már be adja a derekát én már ekkor fel szoktam adni a dolgokat,utána hirtelen el tűnik az izgalom pedig ha tovább mennék biztosan ott is lennének izgalmak.

22F

2021. jan. 17. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!