Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással volt a koronavírus a párkapcsolatokra?
Nalunk megerositette. De nem okozott mindennapi gondot, felnivalot nekunk. Viszont elotte valni akartam, mert uj eletet akartam, posvanynak ereztem az eletunk. A jarvannyal teljesen elszigetelodtunk mindentol, mindenkitol, es tulelo uzemmod jott. Aranyosak, megertok lettunk egymassal, turelmesek. Ket hajotorott. Rajottem, hogy sosem elegedett az ember belul. Igy a legjobb.
2021. aug. 30. 13:01
Állítólag megugrott a karantén alatt a családon belüli erőszakok száma.
2021. aug. 30. 13:27
Eddig se volt jó, de ettől nem változott semmit, legalábbis jó irányba biztos hogy nem 🤷♂️ F
2021. aug. 30. 13:30
Utáltam, hogy neki teljesen jo az hogy 8 ra (vagy 10 re)hazavisz es be vagyunk igy szabályozva es nem lehetek vele spontan amig akarjuk. Hanem ilyen kötötten.
Kicsit jobban megismertem ezáltal..
2021. aug. 30. 13:33
Hát a lezárások időszaka nem volt egy hawaii nyaralás. A kényszerű vég nélküli összezártság egy kis egérlyukban, a többi emberi kapcsolatunk meggyengülése, a megszokott hétköznapi öröm- és feszültséglevezető forrásaink megszűnése a szokásosnál több konfliktust eredményezett, de semmi tartós nyoma nem lett, ugyanolyan jól ment tovább a kapcsolatunk a lezárások után, mint előtte. Szóval megerősített, hogy ha ezt kibírtuk, akkor mindent.
2021. aug. 30. 13:35
2021. aug. 30. 15:42
Nalunk nem volt konfliktus, el tudjuk magunkat itthon is foglalni, kulon is meg egyutt is, neha kicsit hisztiztunk, hogy de jo lenne most elmenni valahova, de nem egymassal hisztiztunk, hanem egyutt🤣 Miota minden a regi, ugyanolyan a kapcsolatunk, mint elotte es kozben is volt.
2021. aug. 30. 17:13
Nekünk jó hatással volt az amúgy is jól müködő kapcsolatunkra. Sőt jobb is lett, mert idén összeházasodtunk.
A lezárások idején is beültünk a kocsiba és elmentünk kirándulni erdőkbe, hegyekbe, eljártunk kajakozni a saját kajakjainkkal a Dunára, vagy elmentünk futni, biciklizni, részt vettünk egy csomó karantén futóversenyen. De ha otthon kellett maradni, akkor kártyáztunk, társasoztunk, elvoltunk külön-külön, rengeteg könyvet kiolvastunk, én leraktam egy tanfolyamot, megtanultam zenélni.
Csak hiányzott a munka mindkettőnknek, mert én teljesen home officeban voltam, a férjem meg 2 hétig otthon, 2 hétig meg bejárt.
2021. aug. 31. 16:54
9/9 anonim válasza:
2021. szept. 1. 18:33
További kérdések: