Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Értelmiségi emberként támogatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi emberként támogatnád, hogy az nemzetek kormányai szélsőséges törvényeket vezessenek be a párkapcsolatoknál?

Figyelt kérdés

Lassan 8 milliárdon vagyunk, ennek durván a fele haszontalan ember, aki semmire sem jó. A humanista ideológia szerint az élet szent, viszont az emberek többsége ezt a szent életet - a sajátját és a másokét is - szentségtelenül éli.

Tegyük fel, hogy az országok kormányai úgy próbálnák, a túlnépesedést szabályozni, és a családokat védelmezni, hogy - nem átlépve egy határt - ezeket a szentségtelen embereket igyekeznek kiszorítani. Több törvényt hoznának, az élet minden területére. A párkapcsolatokba is lenne beleszólás, mondjuk ilyesmik:

1. A kormány tiltja azon emberek élettársi/házassági kapcsolatát, akiknél túl nagy a különbség az iskolai végzettség tekintetében: büntetendő egy PhD tanulmányokat folytató és egy általános iskolát személyt végzett kapcsolatba.

2. A kormány szigorúan szabályozza a gyermekvállalást:

- általános iskolát sem végzett személyek nem vállalhatnak gyermeket.

- általános iskolai végzettséggel egy gyermek,

- középfokú végzettséggel két gyermek vállalható.

- felsőfokú végzettség esetében több gyermek vállalható

3. A házasságokban/párkapcsolatokbn a kormány szigorú büntetést alkalmaz:

- érzelmei zsarolás esetén 1 év szabadságbesztés szabható ki.

- hűtlenség esetén, amennyiben a megcsalt fél súlyos pszichológiai károsodást szenved, a megcsaló és partnere 5 év szabadságvesztéssel büntetendő.

- 8 napon túl gyógyuló sérülés 10 év szabadságvesztéssel büntetendő

Megjegyzés: a kormány nem tartozik felelősséggel az elítéltek egészségéért a börtönökben, saját felelősségre zajlik a letöltendő, csupán az alapszükséglet van biztosítva.

Aláírva: 2021 szeptembere, a túlnépesedés ellen és a családvédelem érdekében:

-------------------

2021. szept. 22. 09:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de elképzelni nem tudom honnan jött Neked ez az ötlet...

Nem, nem támogatnám, szeretném én eldönteni mit vállalok, még ha rossz döntést is hozok.

Amiről írsz totálisan elméleti (vonatkozásodban) síkon fut. Sosem lesznek ilyen szabályozások.

2021. szept. 22. 09:53
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Nettó elmebeteg gondolatok, de az aláírás résznél felnevettem. :D
2021. szept. 22. 09:54
 3/63 A kérdező kommentje:

A 21. században biztosan nem lesznek ilyen törvények, viszont ne felejtsd el, hogy a társadalom változik.

Nem tudjuk, hogy következő, 22. évszázad közepén milyen ideológiák lesznek elterjedőben.

2021. szept. 22. 09:55
 4/63 anonim ***** válasza:
79%
Milyen jó hogy a főni csak fűtött focipályákat épít falábú kedvenceinek. Azt hittem nincs lejjebb. Tévedtem.
2021. szept. 22. 09:59
 5/63 A kérdező kommentje:
😂👍
2021. szept. 22. 09:59
 6/63 anonim ***** válasza:
79%

Értelmes ember nem támogatna ilyeneket, mindegy mennyire tanult.

Nem a nyugati világban van ezzel gond, hanem keleten és Afrikában. Kína "egyszerű" szabályzása bejött például. Illetve általánosságban elmondható, hogy minél tanultabb valaki, annál kevésbé akar gyereket, tehát egy idő után szimplán elfogyna egy nemzet, főleg hogy a bevándorlás keményen érintené (elég megnézni az itthoni tendenciákat). Szabályzásokkal nem jönne meg a kedvük és csak annyi lesz, hogy temérdek illegálisan születő gyerek jön kevésbé művelt környezetekből.

Utóbbival lesz dolga majd a kormányoknak, ha az éghajlatváltozás olyan szinteket üt meg, ami már súlyos számban életeket követel.

2021. szept. 22. 10:01
 7/63 anonim ***** válasza:
83%

#napielmebeteg

#napiincel

#lúzervagyok

#adjonvalakinőt

#mindigvanlejjebb

Kulcsszó ötletek a kérdeshez

Ezt a gittet meddig fogod még rágni? Fogd már fel hogy nincs beleszólásod és nem is lesz soha más emberek választásaiba, és az államnak se. De azt hiszem ez trollkodás, ember ennyire degenerált nem lehet hogy ezt komolyan gondolja.

2021. szept. 22. 10:01
 8/63 anonim ***** válasza:
80%

Én azt a pontot támogatom, hogy legyen szelektálva ki vállalhat gyereket.

Nem iskolához kötném mondjuk, hanem egy szintfelmérő tanfolyamhoz és a hozzá tartozó sikeres vizsgához. Amíg valaki nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ne vállalhasson gyereket.

Így talán kevesebb lenne az idióta, aki tolja a babakocsit és közben potyog a cigaretta hamu a gyereke fejére, vagy nem vesz a gyereknek almát, mert az sokba kerül (személyes tapasztalatok).

2021. szept. 22. 10:02
 9/63 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes gondolat. De teljesen az emberi jogok ellen van.

Azt aláírom, hogy túlnépesedés van, de főleg a szegényebb (vagy ahogy te írtad: hasznontalanabb) rétegben.

Egy normális család, ahol legalább 8 általánost végeztek és mindkét szülő dolgozik, maximum 2 gyereket vállal, míg egy putriban nem ritka a 8-10 gyerek sem.

Annak a 2 gyereknek kell majd eltartania azt a 8-10 gyereket, akik jó eséllyel semmirekellő, ingyenélők lesznek, mint a szüleik.

Az iskolai végzettséget nem értem, ha a háromdiplomás Béla el akarja venni feleségül a 4 általánossal rendelkező Gizikét, akkor milyen jogon tiltanád a házasságuakat? Vagy a diplomás Gizike se mehetne hozzá a burkoló Bélához mert csak egy szakmunkás?

Egyébként ha már kötekszünk: a bölcsész vagy tanári diploma szerinted egyenrangú egy orvosi diplomával? Vagy orvos csak orvossal házasodhasson? :D

A hűtlenség meg az érzelmi zsarolós része nevetséges, semmi beleszólása (még) a kormánynak mások magánéletébe, ha ilyen körülmények között szeretnél élni, javaslom Koreát. De Hitlernek is voltak ilyesfajta ötletei...

2021. szept. 22. 10:03
 10/63 A kérdező kommentje:

Ezeknek a törvények semmi közük az incelekhez, már csak azért sem, mert nekem sincs közöm, ahhoz az anonim netes közösséghez. Az ő ideológiájuk szerint szerint, ha jól értem, az ideális társadalom a 20. század előtti időszak.

Ezek a törvények nem a nőket vagy a férfiakat, hanem a nőket és a férfiakat védik, még ha radikálisak is. Olvasd át mégegyszer, és meglátod. E törvények frissek, és tiszták, nem tükrözik sem korunk humanizmusát, sem a múlt évszázadok egyenlőtlenségét.

2021. szept. 22. 10:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!