Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem jön be külsőre, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be külsőre, de mégis sokat gondolok rá. ha nem szerelem, akkor mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A férfi külsőre egyáltalán nem a zsánerem, tehát szexuálisan sem izgat, de szeretek vele beszélgetni és sokszor eszembe jut naponta.

Ez minek nevezhető? Nem szerelem, nem szexuális vonzalom, de mégsem barátság, mert belevegyül vmi jóleső izgalom is.

Örülök ha keres, érdekel, amit mond, és viszont.

Azt nem tudom, h. én bejövök-e neki, de amúgy ő is keresi a társaságom.

2021. aug. 15. 01:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20 és te hülye vagy?

nem vagyok mentális beteg, ez egy újabb fals feltételezés.

offolom innentől kezdve...

2021. aug. 15. 14:54
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"az egódnak alapvetően akkor esik jól, ha olyantól érkezik visszajelzés, aki a te szívedet is megdobogtatja..."

#12 vagyok, ezzel nem értek egyet.

Nem feltétlen kell hogy tetsszen az illető ahhoz hogy jólessen ez a bizonyos fajta figyelem.

Főleg ha attól nem kapod meg akitől akarod.

Furcsa dolog az agy működése.

Amúgy az viszont igaz kérdező hogy mindenkit leszólsz, sőt szinte sértve vagy ha valaki leír egy lehetséges okot.

Te kiiírod, mi találgatunk.

Honnan tudnánk??

Tehát legalább ne sértődj meg...

2021. aug. 15. 15:19
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 normálisan válaszoltam, de te ezek szerint megint az a troll vagy, aki mindenkibe beleköt és semmi nem jó neki. Szegény faszi.
2021. aug. 17. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!