Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem jön be külsőre, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be külsőre, de mégis sokat gondolok rá. ha nem szerelem, akkor mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A férfi külsőre egyáltalán nem a zsánerem, tehát szexuálisan sem izgat, de szeretek vele beszélgetni és sokszor eszembe jut naponta.

Ez minek nevezhető? Nem szerelem, nem szexuális vonzalom, de mégsem barátság, mert belevegyül vmi jóleső izgalom is.

Örülök ha keres, érdekel, amit mond, és viszont.

Azt nem tudom, h. én bejövök-e neki, de amúgy ő is keresi a társaságom.

2021. aug. 15. 01:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%
fura szerelem nem szerelem ez lelki kötödés
2021. aug. 15. 01:34
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha egyszer meg tudna dugni, utána rögtön a zsánered lenne...
2021. aug. 15. 01:41
 3/23 A kérdező kommentje:

1

fura szerelemnem sem mondtam, ne adj a számba olyat, amit nem mondtam, kihangsúlyoztam, hogy nem vagyok szerelmes

2

kretén... mondom, szexuálisan nem vonz!

2021. aug. 15. 01:43
 4/23 anonim ***** válasza:
27%
kérdező örülj hogy volt aki válaszolt
2021. aug. 15. 03:05
 5/23 anonim ***** válasza:
44%
Lelki társ.
2021. aug. 15. 03:44
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen elő szokott fordulni. Nekem is volt egy barátom, akivel azért jöttem össze, mert nagyon jól kijöttünk, és szerettem vele lenni. De amikor a szexuális részhez értünk, akkor egyáltalán nem éreztem iránta semmit. Végül ez lett a szakításunk oka.

Én "tetszés"-nek nevezném. De nem a tini típusúra gondolok.

2021. aug. 15. 04:34
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Ja, lelki társ. A nőknek sok ilyen van. Sőt sok ilyet szeretnek , csak sok esetben sok férfi félreérti és azt hiszi több is lehetne.

Legfőképp azok akik már régóta szeretnének egy kapcsolatot.

2021. aug. 15. 06:43
 8/23 anonim ***** válasza:
27%
Erős vonzódás, amiből még bármi lehet.
2021. aug. 15. 06:59
 9/23 anonim ***** válasza:
58%
Kezd benőni a fejed lágya, és lassan rájössz, hogy a külső annyira nem is fontos. Kezdesz rajönni, hogy az sokkal többet számit, hogy van humora, lehet vele kommunikalni, esetleg van egzisztenciája stb stb.
2021. aug. 15. 07:30
 10/23 Noren1989 ***** válasza:
63%
Szimpla figyelemhiàny.
2021. aug. 15. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!