Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön be külsőre, de mégis sokat gondolok rá. ha nem szerelem, akkor mi lehet ez?
A férfi külsőre egyáltalán nem a zsánerem, tehát szexuálisan sem izgat, de szeretek vele beszélgetni és sokszor eszembe jut naponta.
Ez minek nevezhető? Nem szerelem, nem szexuális vonzalom, de mégsem barátság, mert belevegyül vmi jóleső izgalom is.
Örülök ha keres, érdekel, amit mond, és viszont.
Azt nem tudom, h. én bejövök-e neki, de amúgy ő is keresi a társaságom.

1
fura szerelemnem sem mondtam, ne adj a számba olyat, amit nem mondtam, kihangsúlyoztam, hogy nem vagyok szerelmes
2
kretén... mondom, szexuálisan nem vonz!

Ilyen elő szokott fordulni. Nekem is volt egy barátom, akivel azért jöttem össze, mert nagyon jól kijöttünk, és szerettem vele lenni. De amikor a szexuális részhez értünk, akkor egyáltalán nem éreztem iránta semmit. Végül ez lett a szakításunk oka.
Én "tetszés"-nek nevezném. De nem a tini típusúra gondolok.

Ja, lelki társ. A nőknek sok ilyen van. Sőt sok ilyet szeretnek , csak sok esetben sok férfi félreérti és azt hiszi több is lehetne.
Legfőképp azok akik már régóta szeretnének egy kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!