Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem jön be külsőre, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be külsőre, de mégis sokat gondolok rá. ha nem szerelem, akkor mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A férfi külsőre egyáltalán nem a zsánerem, tehát szexuálisan sem izgat, de szeretek vele beszélgetni és sokszor eszembe jut naponta.

Ez minek nevezhető? Nem szerelem, nem szexuális vonzalom, de mégsem barátság, mert belevegyül vmi jóleső izgalom is.

Örülök ha keres, érdekel, amit mond, és viszont.

Azt nem tudom, h. én bejövök-e neki, de amúgy ő is keresi a társaságom.

2021. aug. 15. 01:29
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
52%

Nekem is ez van.

Pusztán barátság.

2021. aug. 15. 08:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló van.

Esetemben arról van szó, hogy mivel nagyon hullámzó az önbizalmam, ezért jól esik az önbecsülésemnek hogy látom hogyan néz rám, hogyan bánik velem, jól esik hogy érzem hogy vonzónak tart.

De én nem vonzodom hozzá. Ezen felül kedvelem mint embert.

Nem lehet hogy nálad is valami hasonló van?

Jól esik az ember egojának. Nem azert mert el vagy szállva önmagadtól, ellenkezőleg.

2021. aug. 15. 09:45
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Unatkozol és nincs más a láthatáron. Plusz amit az előző írt, imponál a figyelme.
2021. aug. 15. 11:25
 14/23 A kérdező kommentje:

13

mert ismersz, van rálátásod az életemre? nem! akkor ne állítsd, h. unatkozom, mert erről szó nincs, ahogy a figyelemre sem vágyom, mert vannak körülöttem emberek, család, barátok.

a többieknek köszi a normális válaszokat.

2021. aug. 15. 11:53
 15/23 A kérdező kommentje:

12

nem hiszem, h. ez egotuning.

az egódnak alapvetően akkor esik jól, ha olyantól érkezik visszajelzés, aki a te szívedet is megdobogtatja...

ahogy mondtam, se romantikus, se szexuális érzéseket nem ébreszt bennem, de nem is mondanám klasszikus barátságérzésnek...

nem tudom, h. ő mit gondol felőlem (ezt írtam is a kiírásban), nem szokott nőként dicsérni, se flörtölni, csak beszélget velem időnként...

2021. aug. 15. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
kicsit nem kis fiús vagy esetlen gyermekes a férfi viselkedése? sokszor az ilyen személyiségű férfiak előhozzák az anyai ösztönöket egy nőből .
2021. aug. 15. 12:18
 17/23 A kérdező kommentje:

16 dehogyis!

és ki beszélt itt anyai ösztönökről,!

tök jó lenne, ha nem vetítenétek bele olyasmiket, amiket nem mondtam, és amire nem is gondoltam.

felnőtt, érett, normális ffi.

amúgy sem szokásom anyai ösztönökkel fordulni egy pasi felé, omg...

2021. aug. 15. 12:24
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
amúgy itt eddig az összes válaszolót megszóltad, mi csupán találgattunk nem vagyunk pszichológusok ! Ha te jobban tudod akkor mi a fenéért kérdezel ?? Kezd kamu szagú lenni a kérdés és egyfajta provokáció , hogy bele tudj kötni az emberekbe !
2021. aug. 15. 13:45
 19/23 A kérdező kommentje:

csak nem szeretem amikor olyanokat vetítetek bele egy szituban, ami nincs, ez mit mond el rólatok?

anyai ösztön, egotuning meg figyelemhiány,meg unalmas élet...

egyik sem!

tehát a rosszindulatot és a rossz feltételezéseket ti külditek, én csak reflektálok rájuk...

2021. aug. 15. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
Akkor te nem ismered milyen a rossz indulat.. Bipoláris vagy ?
2021. aug. 15. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!