Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki az első tini szerelmével házasodott össze? 40-50 év felettiekre gondolok.

Figyelt kérdés
Ha igen, mi egy ilyen kapcsolatnak a titka? :)

2020. aug. 4. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem unokabátyámék, bár ők a 30-as éveuk elején járnak. 1 év van köztük és kb. 18 évesen jöttek össze, 25 körül házasodtak, már van 2 gyerekük.
2020. aug. 4. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy mi a titka? Én külső szemmel azt látom, hogy sok kompromisszum, ragaszkodó személyiség, közös célok hosszútávon.
2020. aug. 4. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs titok.

Nálunk is vannak veszekedesek viták, de szeretjük a masikat annyira, hogy megjavítani akarjuk ha elromlik, mert ez is resze, ne pedig rohanjunk elválni !

Újra és újra egymasba tudunk szeretni ;) de utálni is tudjuk a másikat :D ez is a csomag része :)

Mai napig megtudjuk egymást nevetettni :)

A vírus miatt 0-24 ben együtt voltunk hetekig, nem untuk egymast 😍 ahogy másoknál ezt tapasztaltuk ;( reggeltől estig tudunk beszélgetni, mindig van téma, de ha magányra vágyunk ott a külön szoba ideig óráig.

Élni és élni hagyni :)

Eljárunk együtt szórakozni, de külön is , kollegakkal :)

Sok-sok közös emlék program , amit együtt megéltünk, jó nosztalgiázni is akár :)

Lassan 3 évtizede együtt :)

2020. aug. 4. 17:29
 4/4 anonim válasza:
0%

Én az első szerelmemmel házasodtam össze, igaz havonta egyszer félre kettyintünk de attól imádjuk egymást.

24/L

2020. aug. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!