Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a párotok ágyban maradt hajszálaihoz ? Persze úgy gondolom amik véletlenül kihullottak az éjszaka folyamán.
Undorító vagy tetszik esetleg vagy mindegy ?
Nekem személy szerint nem okoz gondot , amikor megtalálom ágyazáskor legalább emlékeztet arra hogy nemrég még ott feküdt mellettem a szerelmem. Nemet és kort is írjatok .
Hát nem tudom, akinek ez undorító, az keressen kopaszon nőt...
N27
Minden álmom egy kopasz vagy rövid hajú barátnő!
F.
Azért amikor a pulcsidból húzod ki a méteres hajszálát az szerintem nem olyan szexi :D Nyilván nem is világvége.
(egy hosszú hajú srác)
Nem szoktam eszrevenni, hogy kihullott hajszalakat hagyna az agyban. (Parom a ferfi.) Nekem lehet, hogy marad nehany, soha nem tette szova sem negativ, sem pozitiv ertelemben.
Azt viszont utalja, amikor hajmosas utan nem takaritom ki a kadbol. Engem nem zavar, legalabb legkozelebb amikor zuhanyzom es nem megy le a viz, a zuhany mellett van egy kis labaztatas is😆😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!