Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet értelmezni?
Elég bonyolult (volt) a dolog, néha kimutatta az érzéseit (?), néha nagyon bunkó volt. Nem voltunk sosem együtt, találkozgattunk. Barátai azt mondják, magának sem meri beismerni az érzéseit. Nehéz eset. Makacs. Jó fél éve-8 hónapja van/volt, 3 hónapig nem is beszéltünk, most nemrég, majd ismét az érzelem kimutatás után bunkó lett és eltűnt. Ott nem történt semmi. Csak ölelés / puszi / csók. Azelőtt együtt aludtunk. (nincs neki senkije)
Most 3 hétig nem beszéltünk megint, majd éjszaka felhívott (már aludtam), később rá kérdeztem, miért hívott, azt mondta: eszembe jutottál.
Ezt hogy kell értelmezni?
Igazából ez az “eszembe jutottál” rész az, ami engem érdekel. Kifejteni nem fejtette.
Tényleg lehet ott valami érzelem, vagy felejtos teljesen?
26N (én)
27F
Haver szájából az "oda van érted" annyit jelent, higy megdugna. Semmi többet, hidd el. Azzal, hogy ezt mondta neked, csak puhítani akarta neki a talajd. És utána ki is beszélték, hogy te hogy oda vagy érte.
Ha ezek után sem ugrott rád, akkor nagyon nem jössz be neki szerintem, szexre sem.
Majd találsz olyat, akinek TE kellesz.
Köszi mindenkinek!
Tovább lépek! :) töröltem is az üzenetet, stb.
Nincs erre szükségem és többet érdemlek!
Ha netalán megint keres… megmondom neki, hogy elég a játszmából és hagyjon békén.
Bár erre nem sok esélyt látok. Mármint, hogy keres.
De én elengedem :)
Köszi, mindenkinek.
A kérdés kiírás napján ismét keresett, elutasítottam.
Tényleg köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!