Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet értelmezni?
Elég bonyolult (volt) a dolog, néha kimutatta az érzéseit (?), néha nagyon bunkó volt. Nem voltunk sosem együtt, találkozgattunk. Barátai azt mondják, magának sem meri beismerni az érzéseit. Nehéz eset. Makacs. Jó fél éve-8 hónapja van/volt, 3 hónapig nem is beszéltünk, most nemrég, majd ismét az érzelem kimutatás után bunkó lett és eltűnt. Ott nem történt semmi. Csak ölelés / puszi / csók. Azelőtt együtt aludtunk. (nincs neki senkije)
Most 3 hétig nem beszéltünk megint, majd éjszaka felhívott (már aludtam), később rá kérdeztem, miért hívott, azt mondta: eszembe jutottál.
Ezt hogy kell értelmezni?
Igazából ez az “eszembe jutottál” rész az, ami engem érdekel. Kifejteni nem fejtette.
Tényleg lehet ott valami érzelem, vagy felejtos teljesen?
26N (én)
27F
Akkor egyáltalán nem lehet itt semmi érzelem?
Barátai is nehezen viselik el. - ők maguk mondtak. Nehéz eset. sokat beszéltem velük erről. Azt mondtak, hogy “oda van értem, csak magának sem meri beismerni”.
Nyilván én nem fogok és nem is akarok neki írni…
Szóval akkor kapcsolat ebből már nem lehet?
Felejtsem el?
Köszi!
Ment a zöld kéz!
Egyébként én zártam le, akkor telt el 3 hónap. Június közepén össze futottunk, akkor “vallott”, meg haverjaval is beszéltem, majd utána eltűnt. 3 hét után most felhívott. Ekkor jött az “eszembe jutottál”.
Akkor megpróbálok túl lenni rajta :) :(
Értem. Köszi.
Csak rossz érzés, hogy másba miért lesz egyszer majd szerelmes, belém nem tudott.
De akkor nem egymást keressük sajnos.
Igyekszem túl lépni :(
épp kiverte volna, és az éjszaka közepén eszébe jutott, h. van neki egy csaj ismerőse, te, aki tök olcsón adja magát, és belé van zúgva, és nyilván bármit megtenne neki...
de problémás, mert ő nem szeret téged, csak használ, ezért persze idegesíted őt,amikor érzelmekkel nyomulsz, de mivel látja, h. butus vagy és megvezethető, hiszen még ezt az egy semmitmondó, bár általad jelentőségteljesnek gondolt 2 szavas mondatát ("eszembe jutottál") is a gyakori népével elemezteted ki, ráadásul közvéleményszavazás útján, ezért talomban tart... néha lehet majd megdug, de inkább elhajít.
ez neked miért jó?!
az a szánalom, h. magadnak is megmagyarázod, h. nehezen éli meg és mutatja ki az érzelmeit.
nem, banyek, csak bunkó és nincsenek is feléd érzései, valódiak, mélyek, szerelmesek.
Köszönöm mindenkinek a választ!!!
Még februárban elmondtam neki, hogy én többet akarok - nem kért belőle.
Így zártuk le.
Eltelt 3 hónap.
Össze futottunk. “Vallott” - haverja is.
Majd megint elutasított.
Majd jött most az “eszembe jutottál” üzenet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!