Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet értelmezni?
Elég bonyolult (volt) a dolog, néha kimutatta az érzéseit (?), néha nagyon bunkó volt. Nem voltunk sosem együtt, találkozgattunk. Barátai azt mondják, magának sem meri beismerni az érzéseit. Nehéz eset. Makacs. Jó fél éve-8 hónapja van/volt, 3 hónapig nem is beszéltünk, most nemrég, majd ismét az érzelem kimutatás után bunkó lett és eltűnt. Ott nem történt semmi. Csak ölelés / puszi / csók. Azelőtt együtt aludtunk. (nincs neki senkije)
Most 3 hétig nem beszéltünk megint, majd éjszaka felhívott (már aludtam), később rá kérdeztem, miért hívott, azt mondta: eszembe jutottál.
Ezt hogy kell értelmezni?
Igazából ez az “eszembe jutottál” rész az, ami engem érdekel. Kifejteni nem fejtette.
Tényleg lehet ott valami érzelem, vagy felejtos teljesen?
26N (én)
27F
Hát #9-es köszi a választ, kicsit nyers volt, de igazat adok.
Sajnos igen, bele zúgtam, ezért elemezgetem.
Persze, ha tényleg oda lenne, akkor tenne érte.
:(
mi az, hogy "vallott"?
a szemedbe nézett és jól hallhatóan kimondta, h. szeret/szerelmes beléd?
Nem.
Inkább tettekkel mutatta - ezért van idéző jelbe.
A haverja mondogatta, hogy oda van értem , stb…
de te ne egy haverra alapozzál már, az nem valid!
felnőtt emberek vagytok, a csávóval kommunikálj, és annak higgy, amit mond vagy nem mond.
számomra az is fura, h. együtt aludtál és/vagy szexeltél vele, anélkül, h. elhangzott volna részéről az a kulcsmondat, h. szeretlek, anélkül, h. felépítettetek volna egy stabil párkapcsolatot.
erre mondom, h. olcsón adtad magad.
Én ezek után már nem igazán akarok írni neki. Kb 5 napja irta az “eszembe jutottál” üzenetet - azóta semmi.
Lezarnam, vagy (újból) elkezdeném.
Mondom, bonyolult. Együtt aludtunk, stb.. akkor olyan volt, mint egy kapcsolat.
Az elején randiztunk 1x, lekoptattam. Majd újra felvettük a kapcsolatot.
Ezután kezdődött ez.
Köszönöm!
Akkor felejtős!
7es vagyok.
Néhány héttel ezelőtt zártam le egy ugyanilyen “kapcsolatot”. Nagyjából ugyanezek voltak, amiket leírtál. Sokszor úgy viselkedett, mintha ő is többet akarna, mások szerint is, aztán persze jött a duma, hogy nem akar tőlem semmit..
Ha te elmondtad neki és ő még így se mondta, hogy akarna többet akkor hagyd, mert csak szórakozik!
Nem, őszintén, én már besokalltam azért.
Ezek a válaszok sokat segítettek.
#19-es, köszi neked is!
Hagyom, mert nem ezt érdemlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!