Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem vállal fel, mégis nagyon szoros a viszonyunk, mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Megismertem fél éve egy olyan pasit, aki eszméletlenül bejön, humora is fantasztikus, imádok vele lenni és beszélgetni. Neki előttem modell, illetve szépségkirálynő barátnői voltak, én átlagos lány vagyok, messze nem olyan szép, mint az exei. Nagyon szeret velem lenni, naponta 1-2 órát videóchatelünk, heti 1-2 alkalommal átmegyünk egymáshoz, ilyenkor összebújunk, szexelünk. A környezetünkben mindenkinek az van mondva, hogy csak nagyon jó barátok vagyunk, ő addig nem hitt a női-férfi barátságban,ameddig meg nem ismert engem. Szóval senki nem tudja, hogy több van közöttünk. Ő is szokta mondani, ha ritkán nem érek rá beszélni, vagy ő nem ér rá, hogy hiányoztam neki. Őszinten velem, mindent megbeszélünk, neki engem ciki lenne felvállalnia, az exeihez képest visszalépést jelentenék. Megbeszéltük, hogy mindketten ismerkedhetünk mással, ha talál valamelyikünk olyat, akibe beleszeret, akkor megmaradunk tényleg csak barátnak. Nagyon sokszor hangsúlyozza, hogy soha nem akar elveszíteni, fontos vagyok neki.2021. máj. 26. 07:58
41/47 anonim válasza:
Megérdemled a sorsod. Megannyi nő beéri ürítő tartályként. Akkor ez ennyi, el kell fogadni, hogy ennyit tudtok ilyen nők, nem kell többet várni másoktól, ha erre vagytok jók.
42/47 anonim válasza:
Tök felesleges leírnunk, nézd meg a Holiday című filmet! Rólatok szól!
43/47 anonim válasza:
és most komolyan mi történne ha felvállalna? ha meg csak dugni akar, mondja azt és kész. ki szólná meg mert veled van? igen eddig modellel járt, és?
aki ennyire a külvilágnak él, annak komoly önértékelési problémái vannak.
44/47 anonim válasza:
Jajj ugyanmár, nem a szégyenérzet miatt nem vállalja fel, ezt csak mondja. A valós indok, hogy jó olyannal szexelni, aki érzelmi támaszt is nyújt, amíg nincs jobb.
45/47 anonim válasza:
Csak dugó pajtinak tart, használ. Te többet gondolsz bele, mint ami valójában van. Szex kapcsolatban van veled, semmi több. Vagy másképpen mondva, barátság extrákkal.
Nem egymást keresitek.
46/47 anonim válasza:
Senki nem jött rá arra miért nem vállalja fel a pasi?mert akkor nem tudna csajozni.csak úgy tud nőket felszíni ha szinglinek mutatja magát. Amúgy meg barátja se vagy,azért ápolt téged meg dumalt,mert kell a szex és ehhez fenn kell tartani a szerelmed.
47/47 anonim válasza:
Én a helyedben mondanàm neki, ugyérzed nem elég, es hogy nem birod tovàbb befejezed. Es ezt meg is tenném. Vagy tùllépne rajtad, amit nem hiszek. - Férfit tetteiből mérünk, es talalhatna mast is, ha nem lennél neki fontos. Nem éri meg törődni veled masképp. Sztem. - akkor mindegy, vagy eléd àllna, hogy ő jött ra dolgokra. Egyébként léteznek ilyen férfiak én hiszek neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!