Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem vállal fel, mégis nagyon szoros a viszonyunk, mi a teendőm?
Lépsz tovàbb. Jó lenne felismerned, hogy vagy egopolír vagy, vagy sokadik a sorban.
Aki nem úgy mutat be a haveroknak, h ez a csaj a nőm...no annak nem is leszel a nője.
Egészen addig vagy fontos neki, ameddig nem talál mást. Azért nem válal fel, mert nincs mit felvállalni. Melegíted az ágyát, ameddig nem találja meg azt a nőt, akivel együtt szeretne lenni. Megbeszéltétek, hogy ismerkedhettek mással is, tehát másokkal is randizik, ha úgy van, lefekszik stb. De nem tudom ezen mit csodálkoztok, ha mondta is, hogy nem akar semmit.
Ha pedig azzal magyarázod, hogy gyanusan kedves, meg ilyenek.. egyszerűen nem akarja, hogy te hagyd ott, idő előt, mielőtt meglenne a kiszemeltje. A bújás meg ezek pedig szintén ezért, plusz lehet, hogy neki is vannak ilyen jellegű igényei.
Szégyell téged. Vagy magát. Hogy ezúttal nem tudott összeszedni az elvárásoknak megfelelő macát. De addig is jó vagy titokban, amíg ez meg nem történik.
Ha megfelel ez így neked, akkor élvezd ki. Ha nem, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. És ha érdekli, hogy miért, mondd el, hogy neked rendes kapcsolatra van szükséged. Ott még esetleg gondolkodhat, hogy felvállaljon-e, ha tényleg olyan fontos vagy neki.
mondjuk en percig se tartanam a kapcsolatot, plane nem szexelnek egy olyan ferfival, aki igy nyiltan megmondja, hogy neki CIKI engem felvallalni, mert nem vagyok eleg szep. menjen az ilyen a jo budos ..-ba!
nem veszed eszre, hogy csak hulyit es megalaz teged? hagyd ott es egy masodpercig se alazd magad tovabb ezzel a bunkoval.
(remelem, trollkerdes csak..)
Soha ne azt nézd, miket mond, hanem hogy miket tesz - neked/érted.
Mondani nagyon könnyű bármit is. Teljesen súlytalanok a szavai.
"Őszinten velem, mindent megbeszélünk, neki engem ciki lenne felvállalnia, az exeihez képest visszalépést jelentenék."
Na én itt álltam volna fel és hagytam volna faképnél. Nem egy ágymelegítő vagyok, akit ki lehet venni a szekrényből amikor feltelt a zacskó. De nekem ugye van önbecsülésem, neked meg semmi. Nagyon gáz vagy, hogy ennyire tartod magad. Beszélni akármit lehet, fontos vagy, nem akar elveszíteni, blablabla... aztán az utcán se fogná meg a kezed. Egyes nők annyira ostobán viselkednek, hogy bármit meg lehet velük csinálni. Te tényleg elhiszed ezt a sok maszlagot? Le se szarja a fejed, csak néha jó megdugni, ennyi. Sok boldogságot, ha ennyire tartod magad.
Higgy, amit akarsz akkor:D
Megértem, mert én is három évig voltam szerelmes olyanba, akibe nagyon nem kellett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!