Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem vállal fel, mégis nagyon szoros a viszonyunk, mi a teendőm?
‘Biztos vagyok abban, hogy életem végéig valamilyen kapcsolatban leszünk, nagyon ritka, mikor 2 ember ennyire összhangban van, értik egymás poénjait, mindent meg tudnak beszélni. Nem csak egy jöttment vagyok neki, hanem egy borzasztó fontos ember az életében, ezt ő maga mondta. 2 nővel randizott, egyikkel sem lett több 1-1 éttermi találkozónál, én senkivel sem, nincs rá igényem mellette, ezt is mondtam neki.‘
kerdezo, te hany eves vagy? ugy tunik, hogy nagyon fiatal es naiv.
te odavagy erte, o meg csak dugni akar, persze attol meg birhat teged es lehet jofej veled, de az, hogy cikinek tart felvallalni, egyertelmuen mutatja, hogy csak addig kellesz neki, amig nem talal egy jobbat, aztan dob majd.
fiatal koraban sokszor, sokmindenkire hiszi azt az ember, hogy ‘huu koztunk olyan kulonleges a kapcsolat‘ meg ‘massal tuti nem lesz ilyen’ es ‘mi orokke egymas eleteben leszunk’ de valojaban ezek csak illuziok es 3-4 ev mulva marjo esellyel semmit se fogtok egymasrol tudni.
ez csak a te reeszedrol kulonleges, reszerol nem, hiaba hiszed azt. ne legyel buta es zard le ezt most, mielott talal egy topmodell csajt maganak es o koptat le.
Mi is a kérdés tulajdonképpen? Jól érzi magát veled, szex is van és ez neked is jó.
Most zavar hogy nem vállal fel vagy sem?
Érezheted ugy6hogy baromi különleges vagy mert csak a te kocsidat rendszi, jön látogatni stb de ez csak addig lesz így amíg ezt ő akarja, ő diktálja a kettőtök viszonyát. Ha marha különleges lennél akkor szerelmes lenne és világgá kürtölné, így csak egy jó fej csaj vagy neki akivel jó lötyögni. De ha ez téged nem. Zavar, akkor meg semmi problema.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!