Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de nem vállal fel, mégis nagyon szoros a viszonyunk, mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Megismertem fél éve egy olyan pasit, aki eszméletlenül bejön, humora is fantasztikus, imádok vele lenni és beszélgetni. Neki előttem modell, illetve szépségkirálynő barátnői voltak, én átlagos lány vagyok, messze nem olyan szép, mint az exei. Nagyon szeret velem lenni, naponta 1-2 órát videóchatelünk, heti 1-2 alkalommal átmegyünk egymáshoz, ilyenkor összebújunk, szexelünk. A környezetünkben mindenkinek az van mondva, hogy csak nagyon jó barátok vagyunk, ő addig nem hitt a női-férfi barátságban,ameddig meg nem ismert engem. Szóval senki nem tudja, hogy több van közöttünk. Ő is szokta mondani, ha ritkán nem érek rá beszélni, vagy ő nem ér rá, hogy hiányoztam neki. Őszinten velem, mindent megbeszélünk, neki engem ciki lenne felvállalnia, az exeihez képest visszalépést jelentenék. Megbeszéltük, hogy mindketten ismerkedhetünk mással, ha talál valamelyikünk olyat, akibe beleszeret, akkor megmaradunk tényleg csak barátnak. Nagyon sokszor hangsúlyozza, hogy soha nem akar elveszíteni, fontos vagyok neki.
2021. máj. 26. 07:58
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Koronavírusos voltam, minden nap jött és a bevásarolt dolgokat letette a lakás ajtaja elé, nagyon aggódott, naponta többször megkérdezte, hogy jobban vagyok-e már, miben tudna még segíteni. Mikor szervizben volt 1 hétig az autóm, ő vitt be a saját kocsijával a munkahelyemre és hozott haza, úgy, hogy neki egyáltalán nem esik útba. Sokszor meglep a kedvenc kajámmal, számon tartja a nekem fontos dolgokat. Szüleinek is bemutatott, mint a legjobb barát.
2021. máj. 26. 08:22
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállal fel, könyörgöm, ez nem elég indok? lehetne négyszemközt bármennyire odaado, ha nem vállal fel akkor csak azért csinálja hogy elfedje a gyanakvásod
2021. máj. 26. 08:23
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátja vagy ezek szerint. Akit néha használ szexre is.
2021. máj. 26. 08:24
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Remélem magadat legalább sikerül meggyőzni ezekkel az ámításokkal, mert minket nem fog menni. Borzasztó fontos ember lehetsz az életében 😂 ráadásul ő maga mondta 😂😂 ne haragudj de hogy lehetsz ennyire naiv?
2021. máj. 26. 08:24
 15/47 A kérdező kommentje:
Ágymelegítőt találna rajtam kívül dögivel. Egyik nap is azon röhögtünk, mikor mutata, hogy Instán milyen konkrét felajánlkozásokat kap nőktől. Ilyet nekem ismeretlenül eszembe sem jutna írni egy pasinak.
2021. máj. 26. 08:25
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

‘Biztos vagyok abban, hogy életem végéig valamilyen kapcsolatban leszünk, nagyon ritka, mikor 2 ember ennyire összhangban van, értik egymás poénjait, mindent meg tudnak beszélni. Nem csak egy jöttment vagyok neki, hanem egy borzasztó fontos ember az életében, ezt ő maga mondta. 2 nővel randizott, egyikkel sem lett több 1-1 éttermi találkozónál, én senkivel sem, nincs rá igényem mellette, ezt is mondtam neki.‘

kerdezo, te hany eves vagy? ugy tunik, hogy nagyon fiatal es naiv.

te odavagy erte, o meg csak dugni akar, persze attol meg birhat teged es lehet jofej veled, de az, hogy cikinek tart felvallalni, egyertelmuen mutatja, hogy csak addig kellesz neki, amig nem talal egy jobbat, aztan dob majd.

fiatal koraban sokszor, sokmindenkire hiszi azt az ember, hogy ‘huu koztunk olyan kulonleges a kapcsolat‘ meg ‘massal tuti nem lesz ilyen’ es ‘mi orokke egymas eleteben leszunk’ de valojaban ezek csak illuziok es 3-4 ev mulva marjo esellyel semmit se fogtok egymasrol tudni.

ez csak a te reeszedrol kulonleges, reszerol nem, hiaba hiszed azt. ne legyel buta es zard le ezt most, mielott talal egy topmodell csajt maganak es o koptat le.

2021. máj. 26. 08:25
 17/47 anonim ***** válasza:
88%
Akkor beszéld meg vele, hogy kéne ki nézdned, mit kéne hordanod ahhoz, hogy felvállaljon, mondjuk ez akkor megint csak egy olyan kapcsolat lesz ahol te alkalmazkodsz, tehát te leszel kiszolgáltatott helyzetben.
2021. máj. 26. 08:26
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, milyen szereped lesz az életében, amikor majd megtalálja a következő szépségkirálynőt.
2021. máj. 26. 08:27
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért tart téged, mert kevés ilyen buta nőt lehet találni, akivel el lehet játszani amit nyom a "pasid". Te olyan buta vagy, hogy mindent hagysz neki és parancsra ugrasz is az ágyába. Közben nyíltan ki van mondva, hogy addig kellesz, amíg nincs más. Tudod ezt a jó nők, akiknek van önbecsülésük nem tűrik és kiröhögik aki ilyet mond. De te nagyon naiv és butuska vagy, ezért még tapsikolsz is hozzá. Ezeket a nagy áldozatokat meg a szomszédomért is megtenném, amit miattad bevállalt a lovagod.
2021. máj. 26. 08:30
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi is a kérdés tulajdonképpen? Jól érzi magát veled, szex is van és ez neked is jó.

Most zavar hogy nem vállal fel vagy sem?

Érezheted ugy6hogy baromi különleges vagy mert csak a te kocsidat rendszi, jön látogatni stb de ez csak addig lesz így amíg ezt ő akarja, ő diktálja a kettőtök viszonyát. Ha marha különleges lennél akkor szerelmes lenne és világgá kürtölné, így csak egy jó fej csaj vagy neki akivel jó lötyögni. De ha ez téged nem. Zavar, akkor meg semmi problema.

2021. máj. 26. 08:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!