Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de nem vállal fel, mégis nagyon szoros a viszonyunk, mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Megismertem fél éve egy olyan pasit, aki eszméletlenül bejön, humora is fantasztikus, imádok vele lenni és beszélgetni. Neki előttem modell, illetve szépségkirálynő barátnői voltak, én átlagos lány vagyok, messze nem olyan szép, mint az exei. Nagyon szeret velem lenni, naponta 1-2 órát videóchatelünk, heti 1-2 alkalommal átmegyünk egymáshoz, ilyenkor összebújunk, szexelünk. A környezetünkben mindenkinek az van mondva, hogy csak nagyon jó barátok vagyunk, ő addig nem hitt a női-férfi barátságban,ameddig meg nem ismert engem. Szóval senki nem tudja, hogy több van közöttünk. Ő is szokta mondani, ha ritkán nem érek rá beszélni, vagy ő nem ér rá, hogy hiányoztam neki. Őszinten velem, mindent megbeszélünk, neki engem ciki lenne felvállalnia, az exeihez képest visszalépést jelentenék. Megbeszéltük, hogy mindketten ismerkedhetünk mással, ha talál valamelyikünk olyat, akibe beleszeret, akkor megmaradunk tényleg csak barátnak. Nagyon sokszor hangsúlyozza, hogy soha nem akar elveszíteni, fontos vagyok neki.
2021. máj. 26. 07:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Egypár évig engem is áltatott így pasas, csak az házas volt.

Tudom, milyen így lenni.

2021. máj. 26. 08:58
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Mivel semmi sem jut el az agyadig a válaszokból így próbálok a kérdésre válaszolni.

"Mi a teendőm?"

Élvezd, míg nem talál szebbet, jobbat.

2021. máj. 26. 09:04
 33/47 anonim ***** válasza:
91%

aha es szerinted az a ferfi mennyire hulladek jellemre, aki csak azert nem vallal fel, mert nem 180 centi vagy, hanem csak 165 es nem kreol a borod, hanem feher? most komolyan, akinek ezeken mulik egy kapcsolat, az mennyire felszines es korlatolt ember? en rosszul lennek tole.

ha nem jovok be neki kulsore, akkor ne is dugjon meg, ha meg bejovok, akkor ne a magasaagomon muljon mar egy kapcsolat. agyilag ez a csavo kb egy 13 eves szintjen all, engem taszitana egy ilyen buta es felszines ember.

de nem tudom, miert is vagy kivancsi a velemenyunkre, amikor szemmel lathatoan ez neked igy jo es mindenkit meg akarsz gyozni, hogy ez igy teljesen okes.

ha neked oke, akkor hajra. nem kell rank hallgatni. aztan majd johetsz ide sirni 3 honap mulva, hogy talalt maganak egy topmodell csajt, teged meg leszar.

2021. máj. 26. 09:07
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Itt nagyon kiegyenítetlenek az erőviszonyok! Úgy tűnik Te oda vagy érte.. Ő meg visszaél a helyzettel!

Milyen barát az ilyen?

És még később is az életed része szándékozik maradni.. Hogy lépsz/ léptek így tovább majd? Nekem ez nagyon fura.

Lehet, hogy tényleg kedvel, de ennek így akkor sincs jövője. Szerintem túl közel engedted magadhoz! Jelöld ki a határaidat! Neked kell tudnod, hogy ez így megfelelő-e számodra.

Ha "barátok" vagytok akkor legyetek csak "barátok" nem több. Mert ez így nettó kihasználás. Jobban jársz, ha Te teszel pontot ennek a végére.

2021. máj. 26. 09:20
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, kérdező, de itten te nem barátnő vagy, hanem qrótárs, már bocs. Látszik, hogy érzelmi szinten egy kamasz szintjét sem üti meg, hiszen csak barátként mutat meg, nem komolyabb barátnőként, mert "Úristen, mit szólnak az emberek, ha nem egy Adriana Limát mutatok be csajomnak!?".

Szép arcúnak mondott, drabális, mégis arányos testalkatú nő vagyok és anno cserediákkoromban volt egy hasonló kaliberű pasim, aki úgy kezelt, mint egy barátnőt extrával, mert tudta, hogy nem maradok ott örökké. Szép emlékként gondolok rá, de a sejtettem az elején, hogy ebből nem lesz ásó, kapa, nagy harang, de ha mégis, alkoholos pezsgőt bontok és antialkoholistaként én is szlopálok, most akkor egyszer.

Summa summarum: Tapasztalatból beszélek.

2021. máj. 26. 09:52
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint a csepegtetős troll lesz. Én nem hiszem el, hogy ilyen van. Ismerős ez a stílus, mindig kicsit több derül ki a sztoriból, a felvetésekre nincs érdemi reakció, a helyesírás oké, a hangnem bármilyen provokatív válasz után higgadt marad, hogy mégjobban felcsessze a valaszolókat. Ez a "kérdés" is el fog jutni 100+ válaszig, holott már az első oldalon meg lett minden válaszolva.
2021. máj. 26. 09:55
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hany eves vagy ,de brutal naiv ne haragudj...
2021. máj. 26. 09:56
 38/47 anonim ***** válasza:
37-es: Írta, hogy 28 éves.
2021. máj. 26. 10:03
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
A csepegtetős troll visszatért!!:D imádom :D
2021. máj. 26. 10:17
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen ingyen dugópajti vagy, aki másra nem alkalmas... ezt közölte is veled a csávó, de te beleszerettél és nem látsz át a ködön, ami kitölti a fejed jelenleg. :D
2021. máj. 26. 10:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!