Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi van? Hogy rázzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Hogy rázzam le a nyomulós rokonát?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi már jó ideje. Szoktunk beszélgetni, de nem kezdeményezek mert amondó vagyok ha akart volna már valamit, már lett volna alkalma elhívni valahova. Ettől függetlenül nagyon oda vagyok érte, hiába próbálom elfelejteni. Persze, csak magamban örlődöm, nézegetem az interneten a fényképeit, ilyesmit.. (tehát csak csorgathatom a nyálam, mert több nem jut..)

Egyik bámészkodásos alkalommal véletlenül bejelölhettem az unokatestvérét. Nem vettem észre, csak amikor visszaigazolt. Amekkora közönnyel van felém "életem szerelme", ő akkora érdeklődéssel felém..

A hideg ráz tőle. Nem tudom hogyan kellene szép szóval megértetni vele hogy ne próbálkozzon. Ő nem tud arról hogy az unokatestvéréért oda vagyok.. vagy hogy egyáltalán ismerem.. Nem akarom azt, ha esetleg egyszer bátorságot merítek és megpróbálom elhívni valahova én, akkor ez legyen a kizáró oka..

ma 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Jól teszed és jól gondolod.

Kár volt beszélgetésbe elegyedni (egyszer nekem is volt hogy akkor vettem észre hogy bejelöltem valakit amikor visszaigazolt de elnézést kértem és visszavontam.)

ma 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán megírnám neki, hogy ne haragudjon, de véletlenül jelöltem be, majd szépen elköszönnék és törölném. Nem kell vele beszélgetést folytatni, mert az csak bonyolítja a helyzetet. Mindkettőtöknek jobb lesz. Neki is, aki szegény megörült, hogy érdeklődést mutatsz iránta, azzal, hogy bejelölted. Jobb még csírájában elfolytani ezt a lelkesedést.
ma 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A #2-esnél a pont, megmondod véletlenül jelölted. Utána ha bármit ír direkt jó nagy késéssel (akár 1-2 nap eltéréssel) válaszolsz. Ha nekiáll bunkózni, akkor helyre teszed.
ma 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!