Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?
Figyelt kérdés
Hiszen a harmadik nem varhatja el, hogy elvalljon a szerelme, a hazas fel pedig azt nem, hogy örökre rá várjon a harmadik fél?2021. márc. 3. 09:05
71/99 anonim válasza:
Leesett. azt hittem, hogy engednéd, hogy legyen folytatás. jól van, hát mindenesetre érdekes emberke vagy. Szereted is meg nem is.
72/99 anonim válasza:
Ha lenne lehetőség, akkor persze hogy engedném, sőt. De mivel tudom, hogy nincs rá esély, így egyáltalán nem erőltetem. Ő valahogy mégsem tud elengedni, amit persze megértek, de ő is pontosan tudja, hogy mi a helyzet.
73/99 anonim válasza:
Te se tudod elengedni...
Találkozz már vele, ne legyél már béna--
74/99 anonim válasza:
El tudnám engedni, sőt volt már hogy hónapokig nem kerestük egymást, aztán mire épp úgy éreztem, hogy elengedtem, akkor mindig újra keresett 🤷♂️ és egyébként lenne hol találkozni és akár alkalom is néha, de tudom hogy utána megint hetekig, hónapokig fájna a hiánya.
75/99 anonim válasza:
hát figyi, akkor ez mégsem szerelem. akit hónapok alatt elfelejtesz, az felejtős. tényleg. egy igazit nem felejt az ember pár hónap alatt. sőt fájóbb lesz a hiánya. Szerintem akkor ő többet érez. Küldd el, inkább már ezt mondom.
76/99 anonim válasza:
Azt nem írtam, hogy elfelejtem, csak azt, hogy szeretném elengedni, a saját érdekében. Nem is tudnám elfelejteni, mert olyan élményeket, érzéseket éltünk át abban az 5 hónapban, amit nem is lehet elfelejteni.
77/99 anonim válasza:
no jó, ebbe fejen fogsz állni.
79/99 anonim válasza:
azt, hogy ez így nem élet, hogy szeretsz valakit, de elengeded. Ennyi. Majd rájössz és bánni fogod később, hogy akár egy napot is kihagytál. De te egy olyan embert, aki tényleg lehet a te másik feled lenne.
80/99 anonim válasza:
Ez érdekes felvetés, és én sem tudom rá a választ. Mivel csak szeretők voltunk, az öt hónap alatt sajnos nem derült ki, hogy együtt is menne-e a dolog. Nem töltöttünk együtt annyi minőségi időt, hogy ez kiderüljön számomra, számunkra. Heti kétszer, max háromszor találkozunk egy-másfél órákat, azonkívül négyszer sikerült az öt hónap alatt hosszabb randit is összehozni, mikor szexuálisan is együtt voltunk. Ennyiből sajnos nem derült ki számomra, hogy milyen lenne hosszútávon. Mert ugye lakva ismeri meg az ember a másikat. És arra még sajnos nem volt példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!