Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véget kell vetni a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?

Figyelt kérdés
Hiszen a harmadik nem varhatja el, hogy elvalljon a szerelme, a hazas fel pedig azt nem, hogy örökre rá várjon a harmadik fél?

2021. márc. 3. 09:05
 31/99 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy beszélni kellene, ezt én is nagyon jól tudom. De igazából hiába, mert engem már egyáltalán nem érdekel a dolog. Nem tudok úgy ránézni, nem tudok úgy hozzáérni. De sebaj, majd egyszer elmúlik 🤷‍♂️
2021. márc. 4. 11:11
 32/99 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondom, hogy ez már a te döntésed. Hagyd akkor elfolyni az életet melletted. komolyan. Ez már így gyávaság, már bocsánat. Ennyire félsz
2021. márc. 4. 11:17
 33/99 anonim ***** válasza:
100%
#32 mennyi ilyen van még,hihetetlen!
2021. márc. 4. 11:45
 34/99 anonim ***** válasza:
100%

33. abszolút ezt látom, és fel nem fogom. Magától mi fog megoldódni, ha meg sem próbálom. ??

Én nem szeretném úgy leélni az életem, hogy szeretet nélküli kapcsolatban vergődöm. pláne, ha közben szembejön valaki aki meg megdobogtatja a szívem.

Szingli léttől fél a fél világ, közben egyedül lenni nem egyenlő a magánnyal, de úgy bújni más mellé az ágyba esténként, hogy már hozzá sem akarsz érni, na az a lehető legrosszabb...

2021. márc. 4. 11:52
 35/99 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem jó ez így, de mint írtam, változtatni nem tudok, a hitelünket senki nem fogja se elengedni, se kifizetni helyettünk. Nem sem szimpi ez a helyzet, de ez van. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Akinek megy, az persze, tegye meg. Én is megtenném, ha tehetném.
2021. márc. 4. 12:38
 36/99 anonim ***** válasza:
#32 nem félek, sem a szingli léttől, se mástól. De attól igen, hogy a gyerekeim éhen halnak 🤷‍♂️
2021. márc. 4. 12:41
 37/99 anonim ***** válasza:
100%
De ezt mondjuk, hogy beszélj a feleségeddel. mi lesz, megöl? Hát meg sem próbáltad.
2021. márc. 4. 13:13
 38/99 anonim ***** válasza:
Szerinted örülne neki, ha közölném vele, hogy másba vagyok szerelmes és mondjuk éljünk nyitott házasságban? Vagy valami hasonló? 🤷‍♂️
2021. márc. 4. 14:53
 39/99 anonim ***** válasza:

Szerinted olyan hülye, hogy nem tudja, hogy lélekben már totál máshol vagytok? Nem örülne, bár még az is lehet. Ne azt mondd hogy másba vagy szerelmes, hanem, hogy ez nem megy, és megoldás kell. Nekem mondjuk nem a nyitott házasság, hanem inkább az esetedben az egy fedél alatt maradás míg nem tudtok külön menni. Nyitott házasság hogy menne neked, ha másba vagy szerelmes

apropó szerelem...szóval szerelmes vagy. Ezt tán nem kéne eltemetni

2021. márc. 4. 15:01
 40/99 anonim ***** válasza:

38# egy kérdés: Rólatok mit lát a külvilág? Más is tudja, hogy baj van nálatok, vagy teszitek a boldog családot kifelé (fotók, programok, ilyenek)

Pusztán kíváncsiság, hogy mondjuk egy közösségi oldalon az ismerőseitek mit látnak

2021. márc. 4. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!