Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?
Figyelt kérdés
Hiszen a harmadik nem varhatja el, hogy elvalljon a szerelme, a hazas fel pedig azt nem, hogy örökre rá várjon a harmadik fél?2021. márc. 3. 09:05
61/99 anonim válasza:
Abban én is biztos vagyok hogy meg fogom bánni. Most még vár rám, de igazából én sem értem hogy miért. Nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet 🤷♂️
62/99 anonim válasza:
61. eskü meg sem érdemled az ilyen szerelmet....
63/99 anonim válasza:
#62 van benne valami, de ez van raktáron 🤷♂️ #61
64/99 anonim válasza:
Nem, tudod mi van? hogy vicceskedsz. Van egy nő, aki szeret ÉS még vár, és állítólag te is őt. én a falat kaparnám.
Te meg hagyod, hogy az élet elmenjen melletted---
65/99 anonim válasza:
Hiába kaparom a falat, ha úgyis tudom, hogy nem tehetek semmit. 🤷♂️
66/99 anonim válasza:
De baszki, nincs lehetetlen, csak. ... tudod
Írj neki, hívd fel, oldd meg. Nejedet én nem sajnálom, tudja mi van. Legyél eszes. Nem szerelmesnek lenni egy dolog, de szerelmesnek lenni és elengedni a kölcsönös érzelmeket, gáz!
67/99 anonim válasza:
Tartjuk a kapcsolatot, de csak messziről. És azért nem vágnék bele még egyszer, mert elsőre is sikerült magunkat majdnem megégetni. És arra nagyon nem vágynék 🤷♂️
68/99 anonim válasza:
jó hát én akkor már hivatalosan sem értelek. egyrészt azt mondtad, hogy szereted. most meg azt, hogy megégetted...régen. aztán, hogy jó lenne majd később, utána meg, hogy miért vár rád.
és miért tartod vele a kapcsolatot, ha nem akarod újrakezdeni. legalább engedd el
69/99 anonim válasza:
Nem értem hogy mit nem értesz 🙃🙂 Én engedném, igazából ő nem enged 🤷♂️
70/99 anonim válasza:
előbb írtad, hogy nem vágnál bele újból. ő meg vár. most akkor ő vár, de nem enged? mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!