Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véget kell vetni a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?

Figyelt kérdés
Hiszen a harmadik nem varhatja el, hogy elvalljon a szerelme, a hazas fel pedig azt nem, hogy örökre rá várjon a harmadik fél?

2021. márc. 3. 09:05
 21/99 anonim ***** válasza:
100%
Miért maradtál a házastársaddal?
2021. márc. 4. 10:06
 22/99 anonim ***** válasza:
36%
Hitel miatt. Sajnos ha külön mennénk, mindenki nagyon rosszul járna 🤷‍♂️
2021. márc. 4. 10:08
 23/99 anonim ***** válasza:
100%

22Beszéld meg vele, mármint a nejeddel. Inkább elteszel valakit? Ha meg is várna, tudod éveket elvesztegetni....

Se neked, se a feleségednek, se a másik nőnek nem jó

2021. márc. 4. 10:13
 24/99 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azért nem olyan rossz a meglévő házassága, szex is van. A hitel mellébeszélés.
2021. márc. 4. 10:15
 25/99 anonim ***** válasza:
19%
Szex nincs, már hét hónapja, részemről. Egyébként csodálatos, mikor úgy próbálnak meg "segíteni", hogy fogalmuk sincs a háttérről.
2021. márc. 4. 10:17
 26/99 anonim ***** válasza:
100%

24-es személyébe befutott a helyi hülye....aki a saját brutál fos kapcsolatát igazolná ezzel :D

Sok sikert neked, csak jelzem, hogy vannak emberek, akiknek a "nem olyan rossz házasság" nem életcél.

25. hagyd. fáj neki :)

2021. márc. 4. 10:20
 27/99 anonim ***** válasza:
46%
Ha lett volna lehetőségem, akkor megoldottam volna, úgy ahogy már sok ember megoldotta. De a gyerekeimet nem hagynám éhen halni, annál sokkal jobban szeretem őket. Egyszer majd elmúlik, aztán talán jobb lesz.
2021. márc. 4. 10:31
 28/99 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj akkor külön. Csak add a feleséged tudtára, hogy ti már nem vagytok egy pár. Így is becsületes, meg idővel el fogja fogadni. Közös lakásból nem tud kitenni és ha csepp intelligencia szorult bele, nem fog gáncsoskodni. Szerintem neki is jobb lenne, mint egy hazug kapcsolatban.
2021. márc. 4. 10:53
 29/99 anonim ***** válasza:
50%
Arra már magától is rájött, hogy nem működik a dolog, mivel mint írtam, hét hónapja nincs szex közöttünk. És érzelem se sok. A lakásból pedig kitehet, ha akar, mert az az övé.
2021. márc. 4. 11:03
 30/99 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor a nejed is megéri a pénzét. Ő nem mondta, hogy talán beszélni kéne. Nem értem, hogy miért nem próbálkozol legalább. Mindentől függetlenül,csak hogy a kettőtök kapcsolatát tisztázzátok
2021. márc. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!