Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véget kell vetni a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?

Figyelt kérdés
Hiszen a harmadik nem varhatja el, hogy elvalljon a szerelme, a hazas fel pedig azt nem, hogy örökre rá várjon a harmadik fél?

2021. márc. 3. 09:05
 11/99 anonim ***** válasza:
100%
6 vagyok, tény, hogy nálunk nem volt gyerek egyikünknél sem. Gyerekkel azért szerintem jóval neccesebb.
2021. márc. 3. 16:24
 12/99 anonim ***** válasza:
100%
#10 szomorú sajnos, de ezt dobta a gép 🤷‍♂️
2021. márc. 3. 16:36
 13/99 anonim ***** válasza:
86%
12 te dobod magadnak. Élni merni kell
2021. márc. 3. 18:33
 14/99 anonim ***** válasza:
27%
#13 ha az olyan egyszerű lenne 🤷‍♂️
2021. márc. 3. 18:34
 15/99 anonim ***** válasza:
100%

14, persze, elnézést, nem ismerem a helyzetedet. Csak annyi megcsömörlött házasságot látok, és lehet fújni megcsalóra meg szeretőre, de lehet ti lettetek volna egy jól működő pár.

De hátha idővel jobb lesz

2021. márc. 3. 18:41
 16/99 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes történet volt, mert mind a ketten szeretők voltunk. Egyszer majd talán jobb lesz 😇
2021. márc. 3. 18:55
 17/99 anonim ***** válasza:
100%
16. úgy tippelek nem vagy rajta túl
2021. márc. 3. 19:40
 18/99 A kérdező kommentje:
Elég fájdalmas sztorikat ír az élet.
2021. márc. 3. 21:12
 19/99 anonim ***** válasza:
100%

18. Én is így látom, jó megfogalmazás.

Nekem is van olyan, aki úgy hiszem mindig keserédes emlék lesz.

Pedig én sem szerettem volna emléknek.

És a legszomorúbb, hogy pont az fog a boldogságod útjába állni, akit egyszer elvettél. Irónikus.

És ha most meg is köveznek érte, de mindenki megtalálhatná a maga boldogságát, ha nem tárgyként kezelnénk a másikat. Ha jön valaki aki elviszi a szívét, ne görgessek elé akadályokat.

Én személy szerint, ha válni szeretnének tőlem hagynám, nem gáncsoskodnék, nem fúrnám. Ha anyagilag nem tehetnénk meg, felvállalnám, hogy éljünk együtt míg nem rendeződik, de külön-külön egy fedél alatt.

Csak intelligencia kérdése. És akárhogy nézzük pont azért nem tud az ember kilépni, mert a másik fél inkább a belét kitapossa, de nem ereszti. Inkább vele, még ha hazugságban is.

2021. márc. 3. 22:12
 20/99 anonim ***** válasza:
50%
#17 hát nem igazán. Tudnánk folytatni, ha szeretnénk, de az elkövetkező néhány évben úgysem lehet belőle semmi 🤷‍♂️
2021. márc. 4. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!