Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget kell vetni a szeretői viszonynak ha szerelmes lett egymásba a két fél?
14, persze, elnézést, nem ismerem a helyzetedet. Csak annyi megcsömörlött házasságot látok, és lehet fújni megcsalóra meg szeretőre, de lehet ti lettetek volna egy jól működő pár.
De hátha idővel jobb lesz
18. Én is így látom, jó megfogalmazás.
Nekem is van olyan, aki úgy hiszem mindig keserédes emlék lesz.
Pedig én sem szerettem volna emléknek.
És a legszomorúbb, hogy pont az fog a boldogságod útjába állni, akit egyszer elvettél. Irónikus.
És ha most meg is köveznek érte, de mindenki megtalálhatná a maga boldogságát, ha nem tárgyként kezelnénk a másikat. Ha jön valaki aki elviszi a szívét, ne görgessek elé akadályokat.
Én személy szerint, ha válni szeretnének tőlem hagynám, nem gáncsoskodnék, nem fúrnám. Ha anyagilag nem tehetnénk meg, felvállalnám, hogy éljünk együtt míg nem rendeződik, de külön-külön egy fedél alatt.
Csak intelligencia kérdése. És akárhogy nézzük pont azért nem tud az ember kilépni, mert a másik fél inkább a belét kitapossa, de nem ereszti. Inkább vele, még ha hazugságban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!