Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha csak online ismersz valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak online ismersz valakit, lehetsz bele szerelmes?

Figyelt kérdés
Sokakkal beszélgettem már online, de egy srác nem megy ki a fejemből. Felejtődik ha valakivel beszélgetek, de ahogy megszakad a kapcsolat, rögtön ez a srác hiányzik újra. Eleinte nem is tudtam újakkal ismerkedni, annyira őt kerestem mindenkiben.
2021. febr. 18. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nagyon sok érzés lehetséges online, ezek közül olyan is ami hasonlít hozzá, de szerintem igazi szerelemről ilyen esetben szó sem lehet. Ha meg mégis, akkor nagy a baj az illető fejében.
2021. febr. 18. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban volt ilyen, de így felnőtt fejjel már nem igazán.
2021. febr. 18. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Persze hogy lehet. Aki nem tapasztalta, nem tudja elképzelni sem.

Mi is igy jöttünk össze a párommal, hónapok óta játszottunk együtt egy online játékban, egy társaságban. Egyre többet beszélgettünk messengeren, majd telefonon. Végük találkoztunk, és nem is volt kérdés hogyan folytatódjon. Már több mint fél éve együtt is élünk.

2021. febr. 18. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szerelmes az ember! Tapasztalat! Messengeren üzenetek meg videohívás telefonálás stb...és hopp már fáj is a hiánya ha nem beszéltek.
2021. febr. 18. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet szerelmes az ember! Én is így jártam és a másik oldalon is ez van!

Szeretjük a másikat igazán szeremből!

Ja és nem vagyunk már tinik

2021. febr. 18. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelemhez kell a külső és belső vonzódás is. Ha sokat videóztok is, sztem lehet mondani, egyébként max. erős szimpátia, vonzalom.
2021. febr. 18. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz bele szerelmes, de egy ideába vagy akkor szerelmes csak.
2021. febr. 18. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szerelem, nyilvánvaló, de erős kötődés kialakulhat, igen.
2021. febr. 19. 02:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehetsz, szerelmes, de az online kialakított egyénébe leszel szerelmes, és ha élőben ez nem ugyanaz akkor hamar kiábrándulsz belőle, ha viszont ezek után is tart a szerelem akkor mázli.

Ezért nem javasolt sokáig csak online térben randizni, ha 2 ember szimpatikus akkor jobb mielőbb találkozni, hogy kiderüljön élőben is megvan a vonzalom.

2021. febr. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!