Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy aki eddig szerelmes volt belém, a távolság miatt nem akar kapcsolatot, de így is maradhatnak benne érzések?
Szerelmet érzett irántam, aztán a munkája miatt lett nagy a távolság és elmondása szerint nem akar kapcsolatot, meg elég ideje sem lenne.
Viszont van amikor úgy viselkedik mintha érezne valamit.
Akkor meglehet hogy vannak benne érzések vagy kialakulhatnak ezek a dolgok benne, úgy hogy ő nem akar kapcsolatot és nem is enged közel magához?
Csodálkoztam is volna, ha nem pasiról lenne szó.
F.asz tudja, mit akarnak ilyenkor. Exem is kb ugyan ezt eljátszotta velem, csak ő nem munka miatt lakott távol, hanem alapból 250 km messze lakott.
Ez nem szerelem, max vonzódás amit irántad érzett és nagyon kedvelt. Ha szerelmes lennék, akkor én bárhova képes lennék azért az egy emberért elmenni. A szerelmesek általában így gondolkodnak “érted bármire képes lennék”.
Nálam ugyanez volt, nagyon jól kijöttünk, passzoltunk egymáshoz és a kémia is megvolt, viszont távolság + időhiány miatt nem lett belőle semmi. Ahogy elnéztem az életvitelét meg az enyémet is, a mi esetünkben max 1 hónapig tartott volna a dolog. Tetszettünk egymásnak, de szerelmes egyikünk sem volt.
Próbálj meg amúgy a közeledben lévőkkel ismerkedni, aki nagyon max 1 órára lakik tőled. Legközelebb akkor nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!