Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki minden szabaidejét a párjával szereti tölteni? Miért nem értik meg ezt mások?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nem soká össze is házasodunk. Több régi barátnőmet zavarta, hogy nekem a vőlegényem a legfontosabb. Most pedig van egy munkatársam, akivel jóban lettem, voltak is már fent nálunk meg mi is mentünk már hozzájuk, de a lány olyan, hogy hiába vannak együtt 5 éve simán elmegy a barátja nélkül bulizni, meg a srác is nélküle, ami számomra abnormális. Azért van párom, hogy vele éljek át minden szabad pillanatot. A kolléganőm hívott már moziba meg, hogy kávézni menjünk el csak ketten, finoman visszautasítottam, erre ma elkezdett velem úgy mond gúnyolódni, hogy levegőt azért még tudok venni a vőlegényem nélkül? Nagyon rosszul esik, hogy ő is olyan, mint a régi barátnőim, akikkel épp emiatt nem tartom a kapcsolatot. Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy számomra már nincs olyan, hogy egyedül vagy csak én, hanem már csak a mi létezik? Miért akarják rám erőltetni azt a beteges gondolkozást, hogy a párom nélkül is szórakozzak, amikor nekem csak vele esik jól?
22/LA
És ha 1x szétmentek? nem lesz egy barátnőd se, gondolom nem azt akarod
pasid nem jár el haverokkal sörözni, besézlgetni?
ez se normális, 1x be fog sokkalni ettől a kalitkától amit kreálsz
vagy ő fog leszólni, leszégyeniteni h nincs 1 bnőd se akivel elmenj erre arra? ezt akarod?
Mi is hasonlóan gondolkodunk mint te, kedves kérdező!
27 éve vagyunk házasok. Két gyerekünk felnőtt. Mi nem mentünk csak egymással, gyerekekkel, "valahova.".
Nekünk így volt jó. A jelenben, s a jövőben sem akarunk változtatni rajta.
A mai napig fogjuk egymás kezét, ha itthon filmet nézünk.
Viszont azt sem ítélem el aki másként vélekedik. Nem vagyunk egyformák. Nekünk, így természetes. Nem erőltettük sosem.
Egyébként azt hogy élnéd meg, ha a barátod egy laza kis beszélgetős estét szeretne csak a haverjaival? Volt már ilyen eset?
Ha már a gondolattól is rosszul vagy, valami nagyon nem stimmel.
Ez egy teljesen beteges ragaszkodás.
Csecsemőkorban normális, hogy az ember ennyire ragaszkodjon egyetlen személy, az anyja társaságához, de az egészséges felnőtt embereknél ez gáz. És a pasidat is rohadtul fogja irritálni egy idő után.
De csináld csak. Én szóltam előre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!