Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van más is, aki minden szabaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki minden szabaidejét a párjával szereti tölteni? Miért nem értik meg ezt mások?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nem soká össze is házasodunk. Több régi barátnőmet zavarta, hogy nekem a vőlegényem a legfontosabb. Most pedig van egy munkatársam, akivel jóban lettem, voltak is már fent nálunk meg mi is mentünk már hozzájuk, de a lány olyan, hogy hiába vannak együtt 5 éve simán elmegy a barátja nélkül bulizni, meg a srác is nélküle, ami számomra abnormális. Azért van párom, hogy vele éljek át minden szabad pillanatot. A kolléganőm hívott már moziba meg, hogy kávézni menjünk el csak ketten, finoman visszautasítottam, erre ma elkezdett velem úgy mond gúnyolódni, hogy levegőt azért még tudok venni a vőlegényem nélkül? Nagyon rosszul esik, hogy ő is olyan, mint a régi barátnőim, akikkel épp emiatt nem tartom a kapcsolatot. Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy számomra már nincs olyan, hogy egyedül vagy csak én, hanem már csak a mi létezik? Miért akarják rám erőltetni azt a beteges gondolkozást, hogy a párom nélkül is szórakozzak, amikor nekem csak vele esik jól?

22/LA

2020. okt. 12. 14:27
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
#9 Értem és szerintem is ez lenne a legjobb, de ez a lány, aki most pl.gúnyolódott velem a munkatársam, nem tudom csak úgy kiiktatni az életemből.
2020. okt. 12. 14:55
 12/42 anonim ***** válasza:
93%
Na és akkor mi van, ha a munkatársad? Nem kell bratyiznotok, nem kell szakmai dolgokon kívül semmiről sem beszélnetek, simán nézhetitek egymást levegőnek. Nyugi, szerintem ezek után ő se akar már veled haverkodni, csodálkoznék, ha bárki akarna.
2020. okt. 12. 14:57
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

És ha 1x szétmentek? nem lesz egy barátnőd se, gondolom nem azt akarod

pasid nem jár el haverokkal sörözni, besézlgetni?

ez se normális, 1x be fog sokkalni ettől a kalitkától amit kreálsz

vagy ő fog leszólni, leszégyeniteni h nincs 1 bnőd se akivel elmenj erre arra? ezt akarod?

2020. okt. 12. 15:06
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem értik meg ezt mások, mert attól még lehet boldog kapcsolatod hogy nem az összes szabad másodperced a pároddal töltöd. Különösen ha már együtt is éltek. Fontos a sok közösen szerzett emlék de hogy egy kávét nem akarsz meginni egy kolleganővel, ez kicsit furcsa, kicsit ragacsnak gondolom. De a ti életetek, ha nektek így jó, legyetek boldogok. Csak ne ítélj el te se olyan embereket, akik a párjuk nélkül is tudnak szórakozni, pl. egy italt megisznak a barátaikkal. Nem gondolom, hogy ez abnormális dolog mint ahogy írtad.
2020. okt. 12. 15:06
 15/42 anonim ***** válasza:
65%

Mi is hasonlóan gondolkodunk mint te, kedves kérdező!

27 éve vagyunk házasok. Két gyerekünk felnőtt. Mi nem mentünk csak egymással, gyerekekkel, "valahova.".

Nekünk így volt jó. A jelenben, s a jövőben sem akarunk változtatni rajta.

A mai napig fogjuk egymás kezét, ha itthon filmet nézünk.

Viszont azt sem ítélem el aki másként vélekedik. Nem vagyunk egyformák. Nekünk, így természetes. Nem erőltettük sosem.

2020. okt. 12. 15:10
 16/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként azt hogy élnéd meg, ha a barátod egy laza kis beszélgetős estét szeretne csak a haverjaival? Volt már ilyen eset?

Ha már a gondolattól is rosszul vagy, valami nagyon nem stimmel.

2020. okt. 12. 15:11
 17/42 anonim ***** válasza:
86%

Ez egy teljesen beteges ragaszkodás.

Csecsemőkorban normális, hogy az ember ennyire ragaszkodjon egyetlen személy, az anyja társaságához, de az egészséges felnőtt embereknél ez gáz. És a pasidat is rohadtul fogja irritálni egy idő után.

De csináld csak. Én szóltam előre.

2020. okt. 12. 15:13
 18/42 anonim ***** válasza:
57%
Mi is hasonlóan vagyunk a párommal, 5 éve vagyunk együtt. Jó, néha elmegyünk másokkal is, de nem igényeljük. Nem mindenki barátkozós típus.
2020. okt. 12. 15:19
 19/42 A kérdező kommentje:
#18 Végre valaki! :) Titeket is megszól a sok debil, amiért nektek ez a normális és elfogadható?
2020. okt. 12. 15:30
 20/42 anonim ***** válasza:
90%
19 Nem fogod fel, te utolsó véglény, hogy nem azért vagytok lenézve, mert sziámi ikrek vagytok a kapcsolatotokban, hanem azért, mert így álltok mindenkihez, aki nem így gondolkodik? Ha ledebilezel meg abnormálisozol minden olyan embert, aki nem akar 0-24 a párja seggében lenni akkor maximálisan megérdemled a beszólogatást, pont ugyanazt csinálod, amit ők.
2020. okt. 12. 15:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!