Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki minden szabaidejét a párjával szereti tölteni? Miért nem értik meg ezt mások?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nem soká össze is házasodunk. Több régi barátnőmet zavarta, hogy nekem a vőlegényem a legfontosabb. Most pedig van egy munkatársam, akivel jóban lettem, voltak is már fent nálunk meg mi is mentünk már hozzájuk, de a lány olyan, hogy hiába vannak együtt 5 éve simán elmegy a barátja nélkül bulizni, meg a srác is nélküle, ami számomra abnormális. Azért van párom, hogy vele éljek át minden szabad pillanatot. A kolléganőm hívott már moziba meg, hogy kávézni menjünk el csak ketten, finoman visszautasítottam, erre ma elkezdett velem úgy mond gúnyolódni, hogy levegőt azért még tudok venni a vőlegényem nélkül? Nagyon rosszul esik, hogy ő is olyan, mint a régi barátnőim, akikkel épp emiatt nem tartom a kapcsolatot. Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy számomra már nincs olyan, hogy egyedül vagy csak én, hanem már csak a mi létezik? Miért akarják rám erőltetni azt a beteges gondolkozást, hogy a párom nélkül is szórakozzak, amikor nekem csak vele esik jól?
22/LA
Épp most vettem egy ilyet dechatlonban. Alapvetően nyaksál, de a végét összehúzva sapkaként funkcionál. Szóval a válasz a kérdésedre:
Mert még sálként van rá szükségem.
Kérdező,nagy naív, agyilag éretlen kislány vagy.
30-40 éves házasságok is mennek tönkre.
Nem vagy jós, hogy meg tudd mondani 100%-ra, hogy a ti kapcsolatotoknak sose lesz vége.
TÉVEDSZ! Mivel mind a kettőtök bármikor meghalhat és meg is fogtok.
Kérlek, keress fel egy pszichológust. Ő is azt fogja mondani, hogy a viselkedésre nem normális.
Nem olvastam végig a válaszokat, de biztos vagyok benne hogy mások is megírták hogy ez beteges. Pont az ilyenekből lesznek a magányos szerencsétlenek akik totál magukra hagyatva maradnak ha párjukkal történik valami, halálos baleset csak simán elhagyja.
Az én barátnőm is ilyen volt életem egyik legnagyobb csalódása, csak szánni tudom az olyat aki elszórja a barátait csak azért mert pasija lett.
Addig normális hogy nyilván a több időt a párjával tölti az ember. Ez alap. De nem hiszem el hogy havi/2 havi szórakozás, kikapcsolódás, énidő nem fér bele a régi barátokkal....
Undorító hozzáállás.
" depresszióval küzdöttem, amiből a vőlegényem rángatott ki."
Nem meglepő, hogy nem vagy teljesen rendben. Keress fel egy szakembert, mert szép dolog a szerelem, de amit csinálsz, az beteges.
" depresszióval küzdöttem, amiből a vőlegényem rángatott ki."
Igen gyakori jelenség, hogy a beteg beleszeret a terepautába, csakhogy akkor nem házasodni szoktak, hanem másik orvost ajánlani.
Azért durva, hogy még te debilezel és szólsz le másokat:D
Mekkorát fogsz te még koppanni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!