Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van más is, aki minden szabaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki minden szabaidejét a párjával szereti tölteni? Miért nem értik meg ezt mások?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nem soká össze is házasodunk. Több régi barátnőmet zavarta, hogy nekem a vőlegényem a legfontosabb. Most pedig van egy munkatársam, akivel jóban lettem, voltak is már fent nálunk meg mi is mentünk már hozzájuk, de a lány olyan, hogy hiába vannak együtt 5 éve simán elmegy a barátja nélkül bulizni, meg a srác is nélküle, ami számomra abnormális. Azért van párom, hogy vele éljek át minden szabad pillanatot. A kolléganőm hívott már moziba meg, hogy kávézni menjünk el csak ketten, finoman visszautasítottam, erre ma elkezdett velem úgy mond gúnyolódni, hogy levegőt azért még tudok venni a vőlegényem nélkül? Nagyon rosszul esik, hogy ő is olyan, mint a régi barátnőim, akikkel épp emiatt nem tartom a kapcsolatot. Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy számomra már nincs olyan, hogy egyedül vagy csak én, hanem már csak a mi létezik? Miért akarják rám erőltetni azt a beteges gondolkozást, hogy a párom nélkül is szórakozzak, amikor nekem csak vele esik jól?

22/LA

2020. okt. 12. 14:27
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Vannak mások is ilyenek mint te, de ez totál egészségtelen. Ezért szólnak le. Aki ennyire csak egy bizonyos másik emberrel képes jól érezni magát, az beteg lelkileg. Ez abból is látszik, hogy szerinted egy barátságot tökéletesen fent lehet tartani messengeren. Nagyon rossz emberi kapcsolataid lehettek eddig, ha ezt komolyan gondolod. Egészséges ember hosszútávon nem visel el egy ilyen koloncot, aki egy percre nem válik le róla. Én a helyedben elmennék pszichológushoz, mert nagyot fogsz még koppanni.
2020. okt. 12. 22:46
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért abba ne éld bele magad, hogy a te kapcsolatodnak sosem lesz vége. A hosszú kapcsolatok pont azért működnek, mert a felek hagynak levegőt és teret a másiknak is. Te megfojtod a párodat a szereteteddel, ezt épeszű ember csak ideig-óráig bírja. Aztán elmenekül.

És nem, nem mások gondolkoznak betegesen, hanem te.

2020. okt. 13. 11:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!