Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki minden szabaidejét a párjával szereti tölteni? Miért nem értik meg ezt mások?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és nem soká össze is házasodunk. Több régi barátnőmet zavarta, hogy nekem a vőlegényem a legfontosabb. Most pedig van egy munkatársam, akivel jóban lettem, voltak is már fent nálunk meg mi is mentünk már hozzájuk, de a lány olyan, hogy hiába vannak együtt 5 éve simán elmegy a barátja nélkül bulizni, meg a srác is nélküle, ami számomra abnormális. Azért van párom, hogy vele éljek át minden szabad pillanatot. A kolléganőm hívott már moziba meg, hogy kávézni menjünk el csak ketten, finoman visszautasítottam, erre ma elkezdett velem úgy mond gúnyolódni, hogy levegőt azért még tudok venni a vőlegényem nélkül? Nagyon rosszul esik, hogy ő is olyan, mint a régi barátnőim, akikkel épp emiatt nem tartom a kapcsolatot. Miért nem tudják megérteni az emberek, hogy számomra már nincs olyan, hogy egyedül vagy csak én, hanem már csak a mi létezik? Miért akarják rám erőltetni azt a beteges gondolkozást, hogy a párom nélkül is szórakozzak, amikor nekem csak vele esik jól?
22/LA
Azért abba ne éld bele magad, hogy a te kapcsolatodnak sosem lesz vége. A hosszú kapcsolatok pont azért működnek, mert a felek hagynak levegőt és teret a másiknak is. Te megfojtod a párodat a szereteteddel, ezt épeszű ember csak ideig-óráig bírja. Aztán elmenekül.
És nem, nem mások gondolkoznak betegesen, hanem te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!