Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, szerintetek ez pofátlan kérés lenne, ha ezt kérném a barátomtól a féléves évfordulónkra?
350ezer?
Abbol már kocsit veszek :D :D lol
Írtad az árát, hát nem tudom, te ismered a párodat hogy mit szólna hozzá, vagy hogy hogyan álltok anyagilag.
Kicsit soknak találom, ennyi azért nem szokott lenni még jobb helyeken sem, pedig aztán mi nem szarozunk ilyesmin.
De gondolom mindketten jól kerestek, és ez a hobbitok, akkor teljesen rendben van.
Feltéve ha anyagilag is közösen dobjátok össze, vagy felváltva lepitek meg egymást hasonlókkal.
45-ös válaszoló voltam.
Először menjetek el Görögbe aztán ha megtudja mit adtál neki majd viszonozni fogja,de szerintem nem szép dolog előre rá erőltetni ezt, egyébként is mindig boldognak kell lenni.
Drága édesanyám is olyan hogy csak akkor tud pihenni ha el utazik,pedig itt a környéken is szép helyek vannak akár csak kirándulás céljából, érdekes módon még 30 helyből maximum 4 helyen voltak ellenben én már mind a 30 helyen.
Neked kellene ismerned a párod.
Szerintem alapvetően a Görögországi kiruccanás 350 ezer forintért is marhára extrém egy friss kapcsolatban (akkor is, ha komoly!!!) ha csak az egyik fél fizeti. Nekem a helyében pofám sem lenne elfogadni. De az meg pláne vicc, hogy cserébe ugyanekkora volumenű dolgot vársz el, mint "meglepetés". Ráadásul "félévfordulóra".
Érhető, hogy szerettek utazni, mi is szeretünk. De szerintem ekkora anyagi vonzattal járó dolgokat nem egymásnak kellene adni meg egymástól elvárni, hanem közösen megbeszélni és közösen fizetni.
Mert lehet, hogy neked tök normális 350 ezres ajándékot adni a másiknak pár hónap után, de lehet, hogy a párodnak marhára nem normális.
350000 Ft ből sokkal több időre el tudok menni 4 nap alatt fel sem fogom mi van,csak annyi hogy jöttem majd mentem.
Legalább 10-14 napra kell menni, na az már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!