Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan fiúval aki 600 ezer forintot keres?
Nem, mert nem vagyok meleg.
És a kérdés melegágya (haha?) lesz a szokásos gyakoris hazudozásnak az itteni férfiaktól, miszerint "há' az nem is píz" "le se hajolok ennyiér" "Há' csaj ennyit keresel, há' megveszlek kilóra öreg" meg ilyesmik. Ne feledd, itt mindenki millió felett keres, ami egyáltalán nem hihetetlen és egész biztosan így van. Igen. Igen.
Én se jönnék össze vele, bármilyen jóképű gazdag, és bármekkora farokhosszabbítót vesz magának.
XD.
Bocs, barátom, de ezt a kérdést én most bejelentem.
Mert akkor nem itt lennél. Hiteltelen a "há' én gazdag vagyok és szép is" mese úgy, hogy a gyakorin bohóckodsz. Ez a kettő erősen ellentmond egymásnak a "hááát hááát én amúgy az vagyok csak ööööööö szórakozni járok ide, mert a gazdag emberek fő szórakozása egy anonin oldalon nevetni a trollokon, ami ööööö nagyon is hihető, az pedig pláne, hogy 'sikeresként' szükségét érzem annak, hogy ezzel érezzem magam jobban".
Ugye érzed, hogy mennyire nem hitelesek az itteni meseórák a témában? Ez olyan mint mikor elég toppan egy csöves és megmagyarázza, hogy ő valójában tudós, és csak viccből él az utcán, mert ez érdekes.
Ám legyen, de ezzel csak engem igazolsz, mert egy "valóban menő" ember el se olvasta volna ezeket, ha valakit ennyire felzaklat, az általában azt jelzi, hogy az előadott mese, talán nem is olyan mesés.
A lényeget írd le!
Ebből mennyi megy el a hitelekre? Suli, kocsi, lakás, telefon,...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!