Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan fiúval aki 600 ezer forintot keres?
Próbálok normálisan válaszolni de nálam úgy ki tudja verni a biztosítékot ez a pénz téma. Kinek mennyi a fizuja...
Szerintetek a pénzzel mindent el lehet intézni?
Egyébként hogy válaszolják is, ez total semleges számomra hogy kinek mennyi a fizetése.
Ellenben elmondom mi a lényeg és mi az amit nézek a másikban: tisztel engem? Őszinte hozzám? Szeret? Figyel rám? Meghallgat? Számíthatok rá? (nem anyagilag, hanem lelkileg) mellettem van a bajban?
Na ezek a fontos számomra. És én ugyanezeket tudom adni a másiknak.
Egyébként had meseljek el valamit. A párom jó szakmájával havonta egy milliot keres kb. De én már akkor vele voltam mikor csak 80ezerért járt dolgozni kis kezdőként. Akkor is szerettem, és most is de nem a pénze miatt. Hanem mert céltudatos, határozott, kitartó és jól bánik velem.
26N
En tobbet keresek ennel (nettorol beszelunk gondolom), meghozza joval, de nagyon szomorunak tartanam, ha a keresetem miatt jonne ossze velem valaki. (Illetve max probalkozhatna, ilyenre egyreszt nem vagyok vevo, masreszt foglalt vagyok. :) )
Tudod, elegge keves emberi ertekrol tesz tanusagot, ha valaki ez alapjan vagy ha valaki ezzel akar csajozni..
Remelem, hogy a (szerintem letezo) emberi ertekeim miatt tart valaki erdekes szemelyisegnek, mert normalis emberek kozott ez szamit. Az ember nem a penztarcaja tartalmaval egyenlo, sot ez utobbi akkor is csak minimalisat segit, ha valaki olyan uresfeju, hogy a visszhang koszonget a fejeben....
Az emberre nincs ráírva a keresete, sőt a pénze se. Lehet azzal jönni, hogy ilyen-olyan kocsi meg ház, de ha valaki eljut odáig egy csajjal, hogy az már beül a kocsijába vagy felmegy a házába, akkor már gyakorlatilag fel van szedve a lány ezek nélkül is...
Említhetik egyesek a ruhát, órát és hasonlóakat, de a magyar csajok többsége a prémium márkákat nem ismeri vagy a piacos hamisítványtól nem tudja megkülönböztetni, vagyis ezekkel se lehet "villantani" (mellesleg, szerintem aki már arra szorul, hogy ruhával csajozzon, ott komoly baj van több téren is).
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nettó 1M felett keresett Mo-n (azóta a többszörösét jelenleg külföldön), 190 cm, keményen gyúrt és évek óta nincs csaja.
A pénz inkább abban "segít", hogy olyan helyekre tudj menni, ahol hasonló anyagi helyzetű lányok vannak, de aztán ott is kell valamit "produkálni" majd, nem elég a beugrót kiköhögni.
Mondjuk ezt nem értem miért nem hiszik el egyesek. A legjobb barátom programozó, 26 éves és nettó 500 ezret keres. Ez abban szakmában nem is nagy pénz, ennél sokkal több van benne, sokkal nagyobb karrierlehetőség.
Most lassan 2 hónapja home office-ban vannak, de alig dolgozik otthonról, mert lusta hozzá, de nem nagyon rúgják ki, mert egy multinál van, ahol nem küldik el az embereket (pláne nem a programozókat, akikből még a válságban is hiány lesz). Hetente dolgozik most home office-ban mondjuk 4-6 órát (hetente!), ha épp rászánja magát és úgy van kedve.
A vírus előtt is már volt heti 1 home office napja, amin szintén nem kellett otthon csinálnia semmit, vagyis heti 32 óráért kapott nettó 500-at.
Ilyen is létezik. Nem tudom ezeken mit nem lehet elhinni, csak mert a te életed (aki ezt olvasod) nem ilyen.
Viszont fordítva nem igaz ez. Mert míg néhány randin el lehet titkolni a szegénységet, ha eljön és meglátja a szerény körülményeket - hiába jó ember, menekülni fog. Hacsak nem minimum ugyanolyan szegény.
Csórónak lenni a legrosszabb a világon. Engem ez fog a sírba tenni. Meg a mások keménykedő hencegéseit olvasni.
Nem tudom, mi a hihetetlen a havi 600+van?
Viszont sohasem vittem adóbevallást randira
Két nő volt, aki 10 perc után a keresetem után érdeklődött, miközben én a munkáról beszéltem.
Rövid kávézás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!