Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan fiúval aki 600 ezer forintot keres?

Figyelt kérdés
Előny, hátrány, vagy semleges?
2020. ápr. 23. 20:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, hogy néz ki és tudunk-e beszélgetni értelmesen. Ha nem, felőlem keresheti euróban is, nem fogom magam szarrá unni azért, hogy kifizessenek egy kapcsolatban.
2020. ápr. 23. 21:13
 12/33 A kérdező kommentje:
Semmi hitelem semmi suli. Lakásom sincs ( nem vagyok gazdag nem is mondtam) autót meg csak tankolni kell
2020. ápr. 23. 21:15
 13/33 anonim ***** válasza:
32%

Én nem ezt mondtam, a kiforgatás megintcsak nem jó jel. Csak nem túl hiteles, hogy valaki 600 nettó fizetéssel nem magát fejleszti vagy él belőle kellemes jólétben, hanem a gyakorin próbál "csajozni" ilyen kérdésekkel.

2020. ápr. 23. 21:15
 14/33 anonim ***** válasza:
32%
És 600/hó-ból hogy nincs csajod/pasid?
2020. ápr. 23. 21:18
 15/33 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem mondtam hogy csajozni akarok. Ezeket te találod ki. Bemeséled magadnak.
2020. ápr. 23. 21:18
 16/33 anonim ***** válasza:
68%

Követem a topicot!

Ennél jobban keresek, érdekel, hogy elég e ezt kiírni, és dőlnek a nők :)))

2020. ápr. 23. 21:23
 17/33 anonim ***** válasza:
15%

Kerdezo, ne foglalkozz ezekkel a hulyekkel, egyeseknek faj, hogy masoknak jobb az elete, annyira, hogy elhinni sem akarjak. Van am ezen az oldalon egy uzlet es penzugyek kategoria is, en pl nagyon sokat bongeszem, mert hasznos dolgokat lehet talalni, es az nincs szettrollkodva sem, boven tobb gazdagnak szamito ember bongeszi ezt az oldalt, mint barki hinne. De az allatok kategoriat is szoktam figyelni, mert az is relevans szamomra. Es neha pedig benezek ide is. Ennyi.

Egyebkent semleges, nyilvan nem kizaro ok, de nem is vagom hanyatt tole magamat, a kornyezetemben kb ez az atlagfizetes. (Leforditom a gyengebbek kedveert: Nem, nem keres minden egyes ismerosom 600 ezer forintot, van aki kevesebbet keres joval, van aki meg sokkal tobbet.)

2020. ápr. 23. 21:24
 18/33 anonim ***** válasza:
31%

Én ennél többet keresek. A barátom nem keres semennyit, tehát nyilván nem érdekel, teljesen semleges.

24/L

2020. ápr. 23. 21:29
 19/33 anonim ***** válasza:
67%

Nettó vagy bruttó?

Nem mindegy :P

(egyébként semleges, nem az összeg, hanem az ismerkedési szempont)

2020. ápr. 23. 21:31
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
*gyárbaN
2020. ápr. 23. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!